Jennifer Lopez, artista în vârstă de 52 de ani, a rupt tăcerea despre relația complicată pe care a avut-o cu mama ei, Guadalupe Rodriguez, cunoscută sub numele Lupe. În cadrul documentarului despre viața ei, ce a fost lansat de curând, artista a mărturisit că a fost bătută în copilărie.

Jennifer mărturisește că anume această metodă neprietenoasă de parenting a mamei sale a ajutat-o să devină mai puternică.

”A făcut ce a trebuit ca să o ajute să supraviețuiască în această lume, însă a făcut-o și aspră.”, a povestit artista, potrivit New York Post. 

Lupe, mama celebrei cântărețe în vârstă de 76 de ani, apare și ea în documentar, alături de celelalte două fiice ale ei, Leslie și Linda. Femeia, care a emigrat din Puerto Rico și și-a crescut fiicele alături de soțul ei, David, în Brox, de care a divorțat când fetele au crescut, a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor.

”Am avut așteptări mari de la ele. Nu am fost critică pur și simplu. Am vrut doar să le arăt că pot face mai mult, mai bine. Cu Jennifer am avut cel mai mult de muncă, ca să fiu sinceră.”, a spus ea.

Jennifer Lopez a plecat la 18 ani de acasă, după ce mama ei i-a reproșat că trebuie să se ocupe de școală ca să stea sub acoperișul ei.