Autoizolarea la domiciliu poate avea un impact pozitiv asupra relației dintre membrii familiei, dacă timpul este organizat eficient, iar activitățile sunt interesante, captivante și mai ales distractive. Se pare că aceasta este regula de bază în familia Kovalsky, care s-a mărit cu încă un membru. Este vorba despre un cățel drăguț, pe care copiii l-au primit cu brațele deschise și sunt foarte încântați de el.

Char dacă bucuria e foarte mare, Irina ne-a spus că din anumite motive, noul membru nu se va reține prea mult în gașca lor.

”Câinișorul va sta la noi temporar. Copiii sunt încă mici și nu ne putem permite așa un lux, pentru că totuși este vorba de responsabilitate și grijă suplimentară, iar Anghelina este încă foarte mică. Copiii sunt cam alergici, în special Serghei junior si Anghelina, iar asta e destul de riscant. Vecinii noștri au câțiva căței mici și s-au oferit să le facă copiilor noștri un mic cadou. L-am luat pe câteva zile, pentru ca micuții să învețe ce înseamnă grija și dragostea pentru animale.”, susține Irina Kovalsky.

Cât despre perioada deloc ușoară prin care trecem toți, Irina spune că și-au făcut multe provizii, continuă să facă plimbări în aer liber (păstrând distanța socială), aerisește casa de câteva ori pe zi și folosește lampa cu ultraviolete care este foarte binevenită într-o casă cu copii mici.