Momentul nașterii este atât de special încât orice mamă își amintește de el cu un set de emoții unice pe care n-ar putea să le descrie în cuvinte exacte. Pentru o mamă, fericirea deplină este atunci când își privește copilul sau copiii și doar ea știe prin ce a trecut, pentru că totul e trecător - chiar și o naștere dureroasă.

 

Îți prezentăm o colecție impresionantă de poze din sala de nașteri și gânduri de mămici care te vor face să-ți dorești cât mai mult să trăiești o asemenea experiență.

mamaplus

“Ador să fiu mamă poate pentru că pot să îmi privesc cei doi copii cum se transformă în doi oameni extraordinari, pe zi ce trece. Poate pentru că mă învață în fiecare zi lucruri pe care nu le-aș fi știut în lipsa lor. Poate pentru că în fiecare seară fiul meu mă privește în ochi și îmi spune că mă iubește. Poate pentru că am fost salvată de copiii mei în moduri pe care ei nu le vor cunoaște. Sau poate pentru că ei mi-au prezentat un tip de dragoste despre care nici nu știam că există.”

mamaplus

“Am un prieten pentru totdeauna. Pe cineva care dorește să mă țină de mână și să își petreacă toate zilele alături de mine. Îmi place să fiu mamă pentru că nu există nimic mai frumos decât să îți privești copilul cum învață și crește.”

mamaplus

“Este imposibil să spun ce iubesc cel mai mult la meseria de mamă. Este epuizantă și simți constant greutatea și presiunea de a modela aceste ființe mici pentru a deveni niste membri productivi ai societății. Ador să fiu acel loc moale în care se odihnesc, la care vin când au probleme. Ador când mă întreabă dacă ne putem îmbrățișa puțin sau mândria când îți arată ceva ce au învățat, bucuria pe care o simți este incomparabilă. Simt că m-au învățat atât de multe despre când să fiu aspră și când să mă las în voia întâmplării. Ei iubesc necondiționat pentru că sunt iubiți necondiționat.”

mamaplus

“Simțul unui rost pe lume și semnificația pe care mi-au conferit-o copiii. Nu mă mai întreb care-mi este rostul pe Pământ, doar îi privesc și stiu răspunsul. Au reușit să pună totul în altă lumină, am alte priorități, iar ei sunt mereu pe primul loc.”

mamaplus

”Îmi place să îi văd cum se schimbă, cum își dezvoltă propria personalitate. Și stiu că indiferent cât de tare mi-aș dori să pot dormi, să am un moment singură sau să fac curat în casă, nu ar fi deloc mai bine fără ei. Acel moment va veni mai repede decât sunt pregătită. Cresc extrem de repede…”