Cântărețul din România Horia Brenciu este un tată fericit și împlinit, cu atât mai mult cu cât, odată cu apariția lui Toma, băiețelul înfiat de el și de soția sa Alice, acum familia sa este completă. Iată ce mărturisiri înduioșătoare a făcut artistul despre fiul lui!

În 2014, Horia a surprins plăcut pe toată lumea în momentul în care a ales să înfieze un băiețel, pe Toma, cel care îi va duce numele mai departe. Puştiul a crescut şi s-a integrat perfect în marea familie a artistului unde mai există 3 fete, Andreea (28 ani) şi Maria (20 ani), fiicele lui Alice, şi Mina (7 ani și jumătate), fiica pe care Horia şi Alice o au împreună.

Artistul a dezvăluit destul de târziu faptul că a devenit și tată de băiat, însă a făcut-o prin intermediul unei declarații impresionante de dragoste pentru toți copiii lui.

”Toma este băiatul nostru. Are 2 ani şi 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc.”

mamaplus

Mama lui Toma a vrut să scape de sarcină…

În ultimele zile ale anului trecut, Horia Brenciu a spus pentru prima oară povestea emoționantă a intrării lui Toma în familia lor.

”Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze, şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis: Nu-l avortează, îl vrem noi! Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a povestit Horia.

mamaplus