Pe 22 februarie, în familia interpretei Jennifer Lopez a fost sărbătoare. Copiii artistei, gemenii Max și Emme, au împlinit 13 ani. Cu această ocazie specială, Jennifer le-a făcut o surpriză deosebită.

De dimineață, mândra mămică și-a bucurat adolescenții cu un mic-dejun și câte o scrisoare. Jennifer a postat întregul moment pe Instagram, lăsând, în descrierea videoului, și un mesaj emoționant pentru cei doi copii:

„Nu îmi vine să cred că au trecut deja 13 ani de când i-am adus acasă, în brațele mele, în mijlocul unei furtuni de zăpadă! Aceste două mici nuci de cocos, care mi-au aranjat viața și m-au învățat, cu adevărat, ce înseamnă iubirea. De atunci, fiecare zi este o călătorie magică, plină de aventuri și bucurie. În această dimineață m-au copleșit emoțiile. Sunt atât de mândră și, în același timp, tare supărată fiindcă nu pot opri timpul în loc. Pentru cele mai sensibile, generoase și speciale suflete din viața mea, care sunt convinsă că vor schimbă lumea în felul lor unic: mama va iubește pentru totdeauna”, a scris Jennifer.
 

La câteva ore distanță, artista a mai postat un clip emoționant cu cei doi copii ai săi, pe fundalul căruia se aude piesa „One step at a time”, pe care aceasta a compus-o când gemenii aveau doar șase săptămâni.
 

„Am compus această piesă când gemenii aveau șase săptămâni. Max deja se voia să se ridice din scaunul lui și tot ce îmi doream era să opresc timpul în loc că să mă pot bucura cât mai mult de aceste momente unice. Între timp iată că au împlinit 13 ani!”, a scris artista.
 

Jennifer Lopez a fost căsătorită timp de 10 ani cu Marc Anthony, tatăl gemenilor. Cei doi au rămas în relații bune și petrec destul de mult timp împreună. De trei ani, cântăreața formează un cuplu cu Alex Rodriguez. Bărbatul are și el doi copii - fetele Natasha și Ella - dintr-o căsnicie anterioară. Amândouă locuiesc cu fostul jucător de baseball, Jennifer și gemenii acesteia, în Miami.