Chiar dacă e firesc ca micuții să semene cu părinții lor, atunci când copiii sunt copia fidelă a mamei sau a tatălui, e surprinzător și vrei, nu vrei, atrage atenția.


De curând, cunoscuta jurnalistă, Nata Albot, a publicat pe paginile ei de socializare, o fotografie din arhiva familiei. În fotografie apare ea în copilărie, alături de tatăl ei. În descrierea imaginii, Nata i-a urat tatălui ei „La mulți ani!” și i-a mulțumit pentru tot ce a făcut pentru ea.
 

mamaplus

„Cu perciuni și pantaloni evazați. Adică cu бакенбарды și штаны клёш. Acesta e tăticul meu în tinerețe, venit de la țară la oraș să învețe vinificația. Tot tăticul este cel,care cu inima strânsă într-un pumn, mă încurajează să fac tot ce fac și mă învață să nu mă uit în gura idioților. Mie tare mi-a mers cu tine. Mulțumesc că m-ai crescut liberă. La mulți ani, taticu!”, a scris jurnalista.

Pe lângă gestul extrem de emoționant, atenția noastră a mai fost captată și de asemănarea uimitoare dintre Nata în copilărie și Noah, mezinul Natei Albot.
Acest lucru ne-a inspirat să întocmim un top al vedetelor și al persoanelor cunoscute de la noi, ai cărora copii le seamănă leit.

Nata Albot și fiul ei, Noah
Chiar dacă în fotografia alb-negru, Nata are părul brunet, iar Noah e blond, nu putem face abstracție de faptul că cei doi seamămă extrem de mult, mai ales la trăsăturile feței. Nu-i așa?

mamaplus

Natalia Gordineko și fiul ei, Christian
Nu în zadar se spune că, de obicei, fetele seamănă cu tata, iar băieții - cu mama. Fiul îndăgitei interprete, Natalia Gordienko, este copia fidelă a mamei sale.
 

mamaplus

Jasmin și fiica ei, Margarita
Chiar dacă are multe trăsături de de la tatăl său, cu siguranță că Margarita a moștenit frumusețea autentică a mamei sale. O fotografie postată de Jasmin pe pagina sa de Instagram, o întruchipează pe interpretă în prima zi de școală. Anume grație acestei poze, vedem câte de mult seamănă Margarita cu celebra ei mamă.
 

mamaplus

Irina Kovalsky și copiii ei
Despre frumoasa familie a interpreților Irina și Serghei Kovalsky s-a scris mult. Cei doi au trei copii minunați și își încântă regulat fanii cu piese și videoclipuri originale. Deși cei trei copiii ai lor seamănă mult cu Serghei, se pare că îi seamănă și Irinei. Într-o postare pe pagina sa de Instagram, interpreta a publicat un colaj cu toți membrii familiei de pe vremea când erau bebeluși.
 

mamaplus

Ție cum ți se pare, seamănă leit ori ba?