Fotografa Shayla Herrington a împărțit Internetul în două, după ce a vorbit despre semnele prin care fotografii de nunți și-ar da seama că o căsnicie nu are viață lungă. Este, însă, doar o idee lansată în spațiul virtual, nu un „adevăr absolut”.

„Primul semn ar fi atunci când unul dintre parteneri, mirele sau mireasa, face mai mult de trei fotografii de familie fără partener. Lucrul acesta face cum sens pentru mine. OK, poți să faci o fotografie, două, cu părinții, dar mai mult de trei ar fi chiar suspect.

Cel de-al doilea „steag roșu” sau semnal de alarmă ar fi următorul: când invitații de la petrecere dintr-un grup refuză să vorbească despre celălalt partener, care poate fi mirele sau mireasa, după caz. „Numele persoanei respective nu e pomenit deloc în speech-uri sau toast-uri, semn că acești invitați „nu prea îl / o agrează” pe acesta/ aceasta.

Cel de-al treilea indiciu că un cuplu abia căsătorit s-ar putea să se despartă în viitor, conform opiniei unor fotografi de nunți, ar fi atunci când unul dintre parteneri, mirele sau mireasa, alege să petreacă mai mult timp cu familia și prietenii la eveniment decât cu „sufletul lor pereche”.”, a mai spus Shayla Herrington, fotograf cu o experiență de 10 ani în domeniu.

Bineînțeles, ea a specificat că este părerea ei subiectivă și nu este neapărat valabilă pentru toate cuplurile.