Dacă-ți place să savurezi în fiecare seară un film sau un serial bun, avem noutăți frumoase pentru tine. Luna noiembrie vine cu surprize de proporţii şi ecranizări spectaculoase pe care nu trebuie să le ratezi.

TVFeed

BOHEMIAN RHAPSODY- Aşteptăm cu sufletul la gură să vedem, în sfârşit, o celebrare a trupei Queen, dar mai ales a legendarului lider al formaţiei, Freddie Mercury, care a sfidat stereotipurile şi a distrus convenţiile, devenind astfel unul dintre cei mai iubiţi artişti de pe planetă. Rami Malek îl va interpreta pe extraordinarul artist.
 
BOY ERASED- Lucas Hedges, nominalizat la premiile Oscar, îl intepretează pe Jared, fiul unui preot baptist dintr-un mic oraş american care, la vârsta de 19 ani, îşi dezvăluie homosexulaitatea în faţa părinţilor. Îi putem revedea şi pe câştigătorii premiilor Oscar, Nicole Kidman şi Russell Crow.
 
SPĂRGĂTORUL DE NUCI ŞI CELE PATRU TĂRÂMURI- Mackenzie Foy o interpretează pe Clara, o tânără care este transportată într-un univers magic, unde este nevoită să se lupte alături de figurina ”spărgătorul de nuci” împotriva şobolanilor cu şapte capete. Îi vom reîntâlni astfel şi pe Keira Knightley, Helen Mirren, Morgan Freeman şi balerina Misty Copeland.
 
GRINCH
- ”It's beginning to look a lot like Christmas!". Toată lumea iubeşte clasica poveste a morocănosului Grinch şi modul în care acesta plănuieşte să distrugă spiritul Crăciunului. Benedict Cumberbatch este vocea diabolică a lui Grinch.

PRIZONIERĂ ÎN PÂNZA DE PĂIANJEN- Criminalii cibernetici şi oficialii corupţi sunt în centrul atenţiei, iar de data aceasta, Claire Foy joacă rolul hacker-ului Lisabeth Salander, misiunea sa top secretă diind aceea de a fura un program prin care să acceseze codurile nucleare.
 
ANIMALE FANTASTICE: CRIMELE LUI GRINDELWALD- Nimic nu se compară cu misterul pe care-l oferă acest fgilm. Partea a doua a seriei Animale Fantastice ne transpune în lumea fascinantă a lui J.K.Rowling unde, Newt Scamander, jucat de Eddie Redmayne, reuşeşte să scape de plantele diabolice ale lui Gellert Grinderwald, jucat de Johnny Depp.
 
VĂDUVE- Vă spunem de pe acum: badass women on the way! Filmul urmăreşte povestea a patru văduve ale căror soţi ucişi de rivalii din lumea criminală, rămân cu datoriile lăsate de aceştia. Ele decis să nu-şi lase viitorul în mâinile altora, aşa că decid să facă tot ce le stă în putere pentru a se elibera. Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki şi Cynthia Erivo sunt doar câteva celebrităţi pe care le reîntâlnim.
 
CREED II- Adonis Creed se întoarce să-şi apere titlul pe care a reuşit cu greu să-l câştige, doar că adversarul său este chiar fiul bărbatului care i-a ucis tatăl în ringul de box în urmă cu câteva decenii. Personajul jucat de Michael B. Jordan îl are ca mentor pe Rocky Balboa, jucat de Sylvester Stallone.

ROBIN HOOD- Robin Hood, interpretat de Taron Egerton şi Little John, interpretat de Jamie Foxx, pornesc o revoltă împotriva corupţiei, într-o aventură plină de acţiune, explozii, multe lupte, dar şi romantism.
 
THE FAVOURITE
- Iată o poveste plină de pasiune, invidie şi trădare care are loc în curtea Reginei Anne, interpretată de Olivia Coleman, în Anglia. După ce Anne ocupă tronul, prietena ei apropiată, Lady Sarah, interpretată de Rachel Weisz, guvernează ţara în locul ei, iar mai apoi, în peisaj, apare o nouă slujitoare pe nume Abigail, interpretată de Emma Stone, care oferă un twist fascinant întâmplărilor.
 
IF BEALE STREET COULD TALK- După ce a câştigat premiul Oscar în 2016 pentru filmul Moonlight, Berry Jenkins revine cu o nouă producţie care promite la fel de mult. Filmul este o adaptare a faimosului roman al lui James Baldwin. KiKi Layne o interpretează pe Tish, o femeie din anii 70 care suferă de un şoc după ce logodnicul său este arestat pentru o crimă pe care nu a comis-o. Stephan James joacă rolul lui Fonny Hunt, cel acuzat pe nedrept, în timp ce Refina King o interpretează pe Sharon, mama lui Tish.

MY BRILLIANT FRIEND, pe HBO- Bazată pe prima carte a autoare Elena Ferrante, din seria celor patru părţi My Brilliant Friend, are în vedere vieţile celor două prietene din copilărie, Lila şi Elena, care locuiesc în Napoli, în anii 50. Pentru HBO va fi o adevărată exclusivitate, acesta fiind primul serial străin difuzat.
 
THE LITTLE DRUMMER GIRL, pe AMC- Mini-seria alcătuită din patru părţi are la bază romanul anilor 70 al lui John le Carre care poartă acelaşi nume, unde îi vom reîntâlni pe Alexander Skarsgard, Michael Shannon, dar şi pe Florence Purch, care a primit o nominalizare la premiile BAFTA.
 
OUTLANDER/STRĂINA- Nu rata în luna noiembrie cel de-al patrulea sezon al serialului Outlander. De data aceasta, Claire şi Jamie părăsesc Scoţia pentru America secolului XVIII.
 
HOMECOMING- Homecoming este o unitate multidisciplinară care îi ajută pe soldaţi să revină la viaţa de civil, iar Heidi, interpretată de Julia Roberts, renunţă să mai lucreze la Homecoming, iar după ce începe o viaţă nouă, realizează că în spatele poveştii pe care şi-a spus-o singură atâta vreme se află cu totul altceva.
 
HOUSE OF CARDS- Sezonul final are un rol important, iar Claire Underwood, interpretată de Robin Wright, se bucură de momentul ei glorios încă de când preia puterea din mâinile soţului său.

Sursa: one.ro