Anna Zavovotnyk, fiica celebrei actrițe, Anastasia Zavorotnyk, a venit, de curând, cu o replică pentru toți cei care îi acuză familia că ar minți în legătură cu starea de sănătate a artistei.

În luna august a anului 2019, au apărut primele informații despre faptul că actrița Anastasia Zavorotnyuk, cunoscută, în special, pentru rolul din filmul „Buna mea dădacă”, ar suferi de o boală extrem de gravă. Tot atunci, reprezentanții ei au spus că în septembrie, Anastasia va oferi un interviu în care va vorbi despre starea ei de sănătate. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar în presă au apărut informații precum că artista ar fi fost diagnosticată cu o tumoare cerebrală și se află în stare gravă la spital.

Deși aceste informații nu au fost niciodată confirmate de familia Anastasiei, fiica ei mai mare, Anna, nu a negat că mama ei ar fi bolnavă.

Recent, Anna a publicat, pe pagina sa de Instagram, un mesaj emoționant, în care vorbește despre încercările prin care trece familia ei și le dă o replică tuturor celor care consideră că boala artistei a fost inventată pentru PR.

„M-am gândit foarte mult dacă merită să scriu despre acest subiect... Am avut multe îndoieli despre cum veți reacționa, dar acest subiect mă apasă și stă deasupra mea ca Sabia lui Damocles și eu nu mă pot preface că nimic nu se întâmplă. Ultimii doi ani au fost cei mai grei ani din viața mea. Fiecare om, care s-a confruntat vreodată cu vreo boală gravă a unui om apropiat, o să mă înțeleagă. Îmi este extrem de greu, dar nu vreau să provoc milă. M-am săturat de jurnaliștii care mă tot sună, de oamenii care îmi scriu „tu doar ești în regulă, ați inventat boală, ajunge să vă faceți publicitate”, m-am săturat de invitațiile la emisiuni, show-uri și de propunerile de a mi se achita sume enorme pentru un interviu.”, așa și-a început postarea Anna.

În continuare, fiica Anastasiei a spus că boala și suferința mamei ei nu este un subiect despre care va dori să vorbească vreodată în public și îi roagă pe oameni să respecte această decizie a familiei ei.

„E durerea mea. Durerea mea, pe care o resimt în fiecare zi, în fiecare minut, o durere care nu dispare nicăieri. O gaură imensă în piept. Uneori se face mai mică, iar alteori îmi cuprinde tot trupul. Eu merg la psiholog și încerc să fac față acestei lovituri. Chiar dacă unii pot considera că atitudinea mea e stranie și greșită, mi-e indiferent. Eu am altă prioritate.”, a adăugat Anna.

De asemenea, tânăra a spus că a găsit în Instagram un spațiu compensator, un loc de refugiu. Mesajul a fost însoțit și de o fotografie din 2017, în care Anna apare alături de celebra sa mamă.
 

„Anul 2017. Un moment de fericire absolută a fost imortalizat în această fotografie extrem de prețioasă pentru mine. Te iubesc.”, a mai scris ea.

Anastasia Zavorotnyuk are 49 de ani și este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din Rusia. Ea este căsătorită cu Piotr Chernishev și are 3 copii: Anna și Michael, proveniți din prima sa căsătorie, și mezina Milla născută în căsnicia cu Piotr.