Un bărbat a ajuns în gura lumii după ce a publicat un video în care demonstrează cum arată o plimbare cu cei cinci copii ai săi în vârstă de cinci ani. Inițial, Jordan Driskell și-a dorit să le dea o idee proaspeților părinți, însă s-a pomenit cu zeci de mesaje negative și chiar amenințări.

”Copiii sunt atât de curioși – vor să alerge și să exploreze. Pentru liniștea noastră, folosim o lesă care ne permite să ne plimbăm în voie în locuri publice, fără să ne facem griji că micuții ar putea să «evadeze» la un moment dat.”, mărturisește tăticul în vârstă de 31 de ani.

Cvintupleții Zoey, Dakota, Hollyn, Asher și Gavin sunt copii foarte activi, iar mama loc spune că atunci când erau mai mici, foloseau un cărucior cu șase locuri.

”Căruciorul era foarte mare și chiar părea ridicol în unele situații. Acum folosim această lesă pentru a ne asigura că deținem controlul și putem să-i supraveghem atunci când ne plimbăm în locuri aglomerate.”, povestește Briana Driskell, în vârstă de 34 de ani.

Chiar dacă argumentele părinților au fost cât se poate de bune, internauții au fost nemiloși cu ei și i-au criticat cum știu ei mai bine:

”Sunt copii, nu sunt câini!”

”Chiar nu puteți să-i învățați pe cei mici să stea lângă voi? Explicați-le că este periculos să fugă de lângă voi atunci când vă plimbați.„

”Nu face atât de mulți copii dacă nu reziști în situațiile tensionate”