Adele a deschis divorț față de soțul său, Simon Konecki, în anul 2019, dar abia acum s-a finalizat procesul! Un judecător din Los Angeles a finalizat divorțul abia săptămâna trecută. Potrivit documentelor, Adele, în vârstă de 32 de ani, și Konecki, în vârstă de 46 de ani, au folosit medierea pentru a ajunge în mod amiabil la condițiile divizării.

Cei doi soți vor împărți custodia copilului lor în vârstă de 8 ani, motiv pentru care niciunul dintre ei nu va plăti pensie alimentară. Mai mult decât atât, Adele și-a cumpărat o casă în apropierea locuinței fostului ei soț pentru a se vizita des, astfel încât cel mic să nu simtă lipsa părinților.

Ambii au renunțat la dreptul de a solicita sprijin specializat și ambii au fost de acord să aibă custodia legală și fizică comună a fiului lor, Angelo, care s-a născut în 2012. Ziarele vehiculează că cei doi foști parteneri vor căuta să rezolve orice problemă fără litigii.

Potrivit surselor, scrie Daily Mail, după câțiva ani de căsătorie, cei doi au decis să se despartă amical, însă lucrurile au fost îngreunate în momentul în care au început să împartă averea artistei, motiv pentru care au fost chemați mediatori la procedurile de divorț.

Artista e forțată acum să își împartă averea fantastică de peste 190 de milioane de dolari cu fostul soț, Simon Konecki, CEO-ul unui ONG din Marea Britanie, ce a fost educat la școala prestigioasă Eton.

Se pare că Adele și fostul ei soț nu au semnat un contract prenupțial înainte de căsătorie.