Jennifer Lopez și Ben Affleck se pregătesc să meargă spre altar, dar nu înainte de a stabili condițiile pentru mariajul lor. Dacă prima dată relația lor a avut de suferit, acum artista vrea să se asigure că nu mai există loc de neînțelegeri așa că va trece în contractual prenuptial toate dorințele ei. Chiar și cele din intimitatea lor.

Faptul că Jennifer Lopez și Ben Affleck au semnat un contract prenupțial nu este ceva anormal în lumea showbiz-ului internațional. De cele mai multe ori, acest lucru se întâmplă pentru că vedetele, cu încasări de ordinul milioanelor de dolari, vor să își securizeze averea adunată de-a lungul anilor.

Însă, în cazul celebrului cuplu, un alt detailu a atras atenția, potrivit American Post. În contractul prenupţial, pe care artista îl obligă pe logodnicul său să-l semneze, sunt stipulate și îndatoririle lui conjugale. Mai exact, diva îl obligă pe acesta să facă amor de cel puțin 4 ori pe săptămână.

Menționăm că la începutul acestei luni, Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au bucurat fanii cu vestea cea mare. După ce, cu mulți ani în urmă au format unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood și urmau să se căsătorească, cei doi s-au logodit din nou.