Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide și iubite cupluri din showbizul românesc. Cei doi nu sunt căsătoriți, dar recent artistul i-a dat inelul cântăreței. Au chiar și planuri de nuntă, dar le-au tot amânat din cauza pandemiei. Îndrăgostiții au și doi băieți pe care nu i-au botezat, iar acum ea dezvăluie motivul.

Antonia a fost căsătorită ani de zile cu Vincenzo Castellano, împreună au și o fetiță, pe Maya. La ceva timp de la nașterea copilului, cei doi s-au separat, ea a venit în România, iar el și copilul au rămas în Italia. O lungă perioadă cei doi soți au fost în proces atât de divorț, cât și pentru custodia Mayei, însă de curând au rezolvat situația, s-au despărțit amical, au și rămas în relații bune.

Dat fiind că procesul de divorț a durat ani de zile, Antonia și-a refăcut viața între timp alături de Alex Velea. A și devenit mama a doi copii, doi băieți. Este vorba despre Dominic care are șase ani, în decembrie va împlini șapte, și despre Akim, care are patru și în decembrie va împlini cinci.

Băieții nu sunt încă botezați, o bună perioadă ei nu au fost pe numele lui Alex Velea. Mulți au criticat-o pe Antonia că nu și-a creștinat copiii, însă ea spune că lumea nu a cunoscut adevăratul motiv pentru care nu a făcut asta. Într-un interviu pe YouTube, cântăreața i-a făcut confesiuni în lacrimi Amaliei Năstase.

„Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi. Pentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la 0 cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel”, a declarat Antonia plângând.