Luna septembrie a început și aduce cu ea o energie puternică, atât din punct de vedere astral, cât și din punct de vedere numerologic. Septembrie, a 9-a lună a anului, are vibrația numărului 9, al definitivării creației. Din punct de vedere numerologic, 9 reprezintă întregul, finalul unui ciclu.

De asemenea, data de 9 septembrie 2020 este una foarte puternică. Deschiderea portalului energetic 9.9 pe care nu l-am experimentat de ceva vreme, presupune mai mult magnetism, mai multă înțelepciune, mai multă acțiune, mai multe oportunități.

Vibrația numărului 9 presupune încheierea unui ciclu și deschiderea altuia, presupune regenerarea, reîntoarcerea la origini. Pot apărea furtuni la orizont, dar cum acționezi în fața lor depinde de tine. Pot apărea suișuri, coborâșuri, întrebări la care n-ai răspunsuri. Tot ce trebuie să faci este să te dezvolți, să devii mai puternic, să mergi mai departe pe drumul tău.

Vibrație 9 + Vibrație 4 = Sfârșit și început

Vibrația numărului 9 este amplificată de vibrația întregului an 2020 (4), care este despre construirea fundației. Deci, un final de ciclu este susținut de crearea unei noi perspective mai puternice, asupra vieții.

Această mișcare poate însemna mutarea dintr-un apartament într-o casă mai mare, schimbarea orașului de reședință, mutarea într-o altă țară, construcția unei noi case. Vibrația 4 mai poate însemna curățarea spirituală, dar și fizică. Scapă de credințele vechi care te țin pe loc, dar și de lucrurile în casă care nu îți mai sunt de ajutor. Astfel, conform principiilor feng shui, vei crea mai mult spațiu sacru.

Combinația vibrațiilor 9 și 4 mai poate însemna o rearanjare în plan familial. Poate este nevoie să faci o reîmpărțire a sarcinilor în casă, a rolurilor pe care le aveți. Sau poate te muți împreună cu persoana iubită ori planificați aducerea pe lume a unui copil. Ceva vechi se încheie, ceva nou și mai puternic începe.

Din punct de vedere spiritual, vibrația numărului 4 este asociată cu cele patru elemente (aer, apă, foc, pământ). Când cele patru elemente ajung împreună se creează o neutralitate perfectă, un echilibru între ce e viu și ce nu e viu. Când lucrăm în practicile noastre spirituale cu toate cele patru elemente, conștientizăm care este rolul existenței noastre.

Luna septembrie aduce lecții, daruri, provocări - toate menite să te ajute ca să-ți găsești sensul.

Cifra destinului este suma cifrelor din data de naștere, redusă la o singură cifră.

De exemplu, dacă data nașterii este 1 ianuarie 1980, atunci numărul destinului va fi: 1+1+1+9+8+0=20 (2+0) = 2.

Iată ce îți aduce luna septembrie, în funcție de numărul tău personal (cifra destinului). 

Numărul personal # 1

Cel mai probabil, ai avut până acum un an cu noi începuturi și cu schimbări care te-au dus într-o nouă direcție. Lasă-ți originalitatea să strălucească, scoate la lumină sinele adevărat. Ai încredere în propriile instincte și nu urma mulțimea. Luna septembrie probabil o să-ți aducă și mai multe perspective. Continuă să faci pași mici înainte pe calea pe care te simți cel mai bine și vei vedea și progresele. De asemenea, se anunță o lună bună și din punct de vedere profesional.

Numărul personal # 2

Cel mai probabil, ai avut până acum un an dual. Poate că te-ai simțit confuz în dorințele tale. Fie că e vorba de căutarea unui partener de cuplu, fie că vorbim de afaceri, ai avut îndoieli. În această lună septembrie, însă, pare că ai mai multă claritate. Poți încerca să pui în aplicare un plan. Ieși în oraș mai des, întâlnește oameni noi, fă-ți prieteni, cunoștințe, care te pot ajuta la un moment dat. În dragoste este un moment perfect să încetinești ritmul și să vezi ce ți s-ar potrivi cu adevărat. Abia apoi să pornești în căutarea unui partener romantic.

Numărul personal # 3

Cel mai probabil, ai avut multe lecții de învățat până acum. Dar cele mai importante dintre ele sunt legate de exprimarea de sine, de comunicarea propriilor gânduri și idei. Dacă totuși mai ai ceva pe suflet, luna septembrie pare un moment perfect să mărturisești. Energiile acestei perioade îți vor oferi suportul pentru eliberarea de credințe sau emoții vechi, care nu-ți mai sunt benefice. De asemenea, această lună septembrie îți va permite să începi proiecte noi în carieră. Dacă simți nevoia să călătorești sau să te retragi undeva, fă-o!

Numărul personal # 4

Cel mai probabil, misiunea acestui an este să recuperezi pierderile din trecut, mai ales dacă este ceva legat de casă și familie. Septembrie poate fi luna perfecta pentru a vindeca răni vechi ale familiei sau pentru a crea granițe sănătoase, dacă simți că se profită de tine. Pare, de asemenea, un moment prilenic să-ți redecorezi casa în scopul de a aduce mai multă pace și iubire. Sau să începi câteva lucrări de mentenanță și reparații. Lasă-te ghidat de energiile puternice ale acestei luni pentru a face față oricăror emoții persistente, în special în ceea ce privește familia sau copilăria.

Numărul personal # 5

Cel mai probabil, anul acesta ai avut de schimbat multe atitudini și credințe. Dar nu ai terminat! Ai încă de lucru, iar septembrie este o lună extrem de creativă, deci acționează diferit, nonconformist, altfel decât ai făcut-o până acum. Ieșind dintr-o rutină cu care ai fost obișnuit, poți găsi inspirație să înveți lucruri noi, să vezi totul într-o altă lumină. Profită de această energie puternică pentru a-ți deschide mintea. Meditează, scrie un jurnal, participă la activități creative. Septembrie poate fi o lună care să-ți aducă marea dragoste. Ești pregătit pentru ea?

Numărul personal # 6

Cel mai probabil, anul acesta ai avut de învățat lectia repaosului. Ai nevoie de odihnă, de momente în care să încetinești ritmul, să-ți analizezi intențiile, să schimbi „aerul”. Septembrie pare a fi o lună în care te bucuri de prezent. Dă-ți voie să ocupi scaunul din spatele sălii și să privești ce se petrece. Dacă au apărut provocări, nu trage, încă, linia finală. Încă ai timp să schimbi. Iar septembrie este luna perfecta să faci lucruri care să-ți bucure sufletul: meditație, yoga sau alte practici de vindecare energetică.

Numărul personal # 7

Cel mai probabil, anul acesta a fost energic și te-a ținut în priză. Dacă urmărești progresul în carieră, septembrie este o lună excelentă să pui planurile în acțiune. Dacă vrei o schimbare, acum pare momentul perfect să o faci. Poate că ai experimentat un moment de trezire spirituală, iar energia lunii septembrie sporește această iluminare. Ai putea deveni mai sensibil, pot apărea vise vivide sau flash-uri intuitive. Fă-ți mai mult timp să te ocupi de nevoile sinelui tău superior.

Numărul personal # 8

Cel mai probabil, anul acesta ai descoperit unul câte unul talentele tale. Energiile lunii septembrie te ajută să înțelegi mai multe despre puterea și potențialul tău. Poate că ai obținut o perspectivă suplimentară asupra drumului tău, poate că încă mai trebuie să descoperi. În această lună profită ca să înveți că tu deții puterea. Dacă te-a deranjat ceva, acum este momentul să spui ce ai pe suflet, să te eliberezi, să-ți faci cunoscută părerea. Puterea vine și cu responsabilitate, deci fii responsabil, fă-ți ordine în viață.

Numărul personal # 9

Cel mai probabil, anul acesta a fost ca un rollercoster pentru tine. Pe de o parte ai vrut să îmbrățișezi noul tu, pe de altă parte ți-a fost teamă. Această dualitate care te-a indus într-o stare de confuzie te-a făcut nesigur. Energia lunii septembrie îți va asigura confortul de a putea merge înainte mai lejer. Dacă simți că viața te trage în toate direcțiile, pune pauză. Găsește-ți liniștea, ai încredere în tine și vei merge în direcția corectă. Ai grijă la stres, nu te îngrijora cu privire la viitor, concentrează-te doar pe prezent. Fă pași spre înainte, chiar dacă sunt mici, te vor duce acolo unde trebuie.