Acest articol prezintă câteva informații utile pentru părinții care consideră că:
1. Toți copiii se îmbolnăvesc (organismul crește);
2. Medicina îi va ajuta;
3. Copilul s-a născut atât de fragil, etc.

Dacă copilul este bolnav, trebuie să fie tratați tatăl și mama

Mai întâi de toate, ce trebuie să știe un părinte despre familia sa:
De la concepție (!) și până la 12 ani, părinții poartă întreaga responsabilitate pentru copil, ÎN TOT CEEA CE I SE ÎNTÂMPLĂ, pentru că copilul este subordonat energetic și informațional părinților.
• Mama este responsabilă de modul în care se simte copilul (energia corpului);
• Tatăl este responsabil de ceea ce se întâmplă cu copilul, precum și mama sa.

Taților, înțelegeți care-i situația? În cele din urmă, sunteți responsabili pentru TOȚI.

1. Influența mamei asupra copilului

Din momentul concepției până la 12 ani - începe și continuă construirea corpului copilului. Mama este SINGURA sursă de "material de construcție" până la naștere și de energie după. Faptul că în timpul sarcinii nu trebuie să consumați alcool, să fumați și să mâncați la McDonald's – credem că acest lucru este clar. Otrava este otravă. DAR.

Formarea corpului este legată direct de starea PSIHICĂ a femeii - atât de direct încât nicio otrăvire nu este capabilă să provoace atât de mult rău copilului ca o femeie psihopată.

Toate anomaliile mintale în timpul sarcinii, tot stresul - toate acestea duc la perturbări în structura corpului a copilului. În timpul sarcinii, mama trebuie să fie EXTREM de calmă și pozitivă, să trăiască în așteptarea BUCURIII pe care o va simți la nașterea copilului ei. Ceea ce simte o femeie, aceea va avea copilul ei. Aceasta este o axiomă cu care este inutil să ne certăm.

Dacă copilul este bolnav, trebuie să fie tratați tatăl și mama

După naștere până la 12 ani, copilul este legat de mamă printr-o energie transmisă prin cordonul ombilical, iar mama îi controlează complet starea internă. Hiperanxietatea este o normă pentru orice mamă cu un copil, instincte banale. Cu toate acestea, ar trebui să se țină cont de faptul că toată anxietatea pe care o simte mama pentru copil, o pompează în el.

Calitatea energiei pe care copilul o primește de la mamă este reglementată de STAREA EI. 

Policlinicile sunt pline de femei anxioase, copiii cărora se îmbolnăvesc continuu. Școlile sunt pline de copii cu cărți medicale cât trei manuale de groase. Motivul este același: starea MAMEI.
Sau hrăniți copilul cu pozitivism, iubire, îngrijire, mângâiere; sau tremurați deasupra lui, alimentându-l cu temeri, îndoieli, îngrijorări, deznădejde, oboseală... Toate teoriile pe tema "s-a molipsit", "a răcit" – sunt prostii și amăgeli. Copilul poate cădea în apa rece ca gheață în luna martie și nici măcar să nu strănute după aceea, DACĂ MAMA NU ÎNCEPE SĂ-ȘI FACĂ GRIJI. Și poate prinde o răceală de la zero.
Orice conflicte de familie, stresul sunt motivele bolilor iminente la copil. Mamelor, țineți minte un lucru foarte simplu: boala este un SIMPTOM! Acesta nu are un motiv.

2. Influența Tatălui asupra copilului și a Mamei

Tatăl este figura cheie care influențează sănătatea în familie. Motivul este foarte, foarte simplu: tatăl este cel care controlează starea în care se află mama, iar starea tuturor membrilor familiei depinde de mamă.
Dacă soțul nu reușește să controleze starea soției sale, nu o scutește de anxietate, stres, negativism, temeri... TOȚI SE VOR ÎMBOLNĂVI! Deoarece starea Soției îi va contamina pe toți.
Cum soțul gestionează activitățile copilului? Foarte simplu: prin intermediul CUVÂNTULUI.
Pronunțând unele cuvinte la adresa copilului, cu instrucțiuni la tema activităților, bărbatul pune în CUVÂNT o imagine, care stă ca o "ștampilă" asupra copilului. Aceasta este o programare directă a acțiunilor sale. Dacă Tatăl a spus "vei face, vei fi, vei fi în stare" - copilul va face.

Mama, însă, nu înțelege aceste subtilități. Și dacă este într-o stare de anxietate, aproape de panică... Imaginația femeii - oho-ho, și să vadă activitățile copilului un pic mai departe decât pe ale sale, nu este în stare, iar de la asta se intensifică starea de panică, iar cuvintele pe care i le spune copilului sunt următoarele: 

Vei cădea!
Te vei îmbolnăvi!
Îți vei rupe ceva!
Vei strica!

Oare trebuie să-i spună copilului că aproape garantat i se vor întâmpla toate astea? Iar apoi, tot ea, cu mândrie, exclamă: "Știam asta, doar ți-am spus", fără să-și dea seama că ea însăși este cauza celor întâmplate.

Dacă copilul este bolnav, trebuie să fie tratați tatăl și mama

Tocmai de asta, este datoria tatălui să se ocupe de programarea evenimentelor, iar bărbatul trebuie să fie suficient de puternic pentru asta, altfel va pierde controlul, iar acesta va fi preluat de soție, consecințele - le-ați văzut mai sus.

De aceea, femeia NICIODATĂ nu educă copii (doar Tatăl), niciodată nu-i învață, nu critică... toate informațiile negative pe care le spune o femeie, imediat îi cauzează energie negativă și în interior (o femeie emană ceea ce spune). Dacă Mama spune că "ești așa și așa", iar copilul nu este așa, el va deveni așa cum i-a spus. Bolnav, prost, fără brațe, fără cap ... bine, ce fel de epitete ați mai inventat? Aparent "doar cuvinte" ... ah, dacă ar fi așa!

P.S: Și nu uitați, vă rog, un secret foarte primitiv, dar eficient pentru sănătate: „Soarele, aerul și apa sunt cei mai buni prieteni.“ Aceasta nu este o zicală de publicitate: aerul și apa îi oferă copilului o stare naturală și înlătură efectele negative ale cuvintelor mamei și soarele șterge prognozele neplăcute, impuse de către unul dintre părinți. Echilibrul natural. Iar dacă copilul mai duce și un mod activ de viață, asta îi asigură o circulație normală a limfei și elimină toxinele, ceea ce are un efect pozitiv asupra sănătății. "Te-ai îmbolnăvit - stai acasă" - este o reducere a activității motorii, ceea ce agravează situația și crește timpul de recuperare.

Sursa: econet.ru

Traducere: Mamaplus.MD