E vară, iar toate gândurile zboară la șezlongul de pe malul mării și un cocktail răcoritor sub soarele dogoritor… Visul îl întrerupem aici, pentru a vă reaminti că sunteți părinți și în acest tablou ar trebui să includeți și copiii. Cu siguranță, cei mici vor fi dornici să se bălăcească și ei în valurile mării și să se bucure de zilele însorite pe litoral. Chiar dacă în aparență pare a fi o misiune ușoară, părinții cu exeriență vor spune că vacanțele la mare cu copiii sunt destul de obositoare. 

Mămica a trei copii, Elizaveta Negru, se află în vacanța binemeritată alături de întreaga familie. Fiind o fire creativă, Elizaveta a găsit o soluție ingenioasă de ”astâmpărare„ a copiilor în momentele de pauză ale părinților. Pauzele de la alergat, știți voi.

Tânăra mămică a împărtășit o imagine amuzantă, în care părinții stau frumos pe șezlonguri cu cocktailurile în mână, iar copiii ”se ascund” în nisip și stau cuminți acolo. Ei bine, nu suntem siguri cât de durabil este acest truc, însă copiii îl vor aprecia cu siguranță.

mamaplus

Menționăm că gemenii Luca și Teia au doi ani și jumătate, iar fetița mai mare a cuplului, Lia, are 5 ani și a absolvit recent grădinița. Elizaveta Negru și Iulian Țurcanu practică sportul și dansul atât în sală, cât și în ”timpul liber„ alături de copiii lor energici.

mamaplus