Chiar dacă își doresc mult să revină la muncă după concediul de maternitate, pentru majoritatea mămicilor alegerea unei bone este un proces destul de complicat. La mijloc ar fi frica și nesiguranța. Totuși, specialiștii dau asigurări că acest moment poate fi exclus dacă știi bine ce pași ar trebui să întreprinzi înainte de a angaja o bonă. De această părere este și Diana Ivanov, fondatoarea start-upului kiddo.md, prima platformă din Republica Moldova care conectează părinți cu babysitteri.

Fiind și ea mamă a doi copii, Diana Ivanov le învață pe mămici că ajutorul unei bone este doar un răgaz de linişte, plăcere şi nicidecum un motiv de frică sau îngrijorare. Este absolut necesar să vă pregătiți din timp pentru interviul de angajare a bonei, deoarece întrebările de bază vor fi cele care vă vor ajuta să vă faceți o impresie generală despre persoana în grija căreia vă veți lăsa copilul.

Așadar, care sunt acele întrebări de bază și multe alte recomandări utile află de la bloggerița și antreprenoarea Diana Ivanov, în cel mai nou reportaj al emisiunii Mama Mia.

P.S.: Accesați AICI pentru a putea urmări ediția integrală Mama Mia cu mama a doi copii și antreprenoarea Diana Ivanov.