Chiar dacă în acest an Ziua Internațională a Copilului este zi lucrătoare, nu este cazul să vă faceți griji, pentru că există și activități pentru cei mici programate pentru orele de seară. Ei bine, o surpriză este mereu binevenită și tocmai de aceea vă dăm câteva idei pentru organizarea zilei de 1 iunie într-un mod cât mai memorabil.

În primul rând, îmbracă-l pe cel mic în cele mai frumoase haine și lasă-l să aleagă ce vrea să facă de Ziua Copilului. Oferă-i câteva opțiuni din care să aleagă și planificați împreună ce veți face. Ca să-i faci sărbătoarea și mai frumoasă, oferă-i și un cadou care să-i aducă multă bucurie. În primul rând ar trebui să ții cont de vârsta și preferințele copilului. Vezi în continuare câteva idei care îți vor prinde bine.

Echipament sportiv

Sportul este benefic pentru oricine, mai ales pentru copii. Dacă micuțul tău este pasionat de mișcare sau dacă practică un sport, atunci o idee foarte bună este să îi oferi de 1 Iunie un echipament sportiv. Acesta îl va proteja în timp ce desfășoară activitățile sportive preferate și, în plus, îi va da un look foarte cool. 

O petrecere cu animatori pentru copii

Toți micuții și-ar dori să-și întâlnească eroii preferați din desenele animate. Tu poți facilita această întâlnire, organizând o petrecere cu animatori pentru copii. Mickey Mouse, Superman sau orice alt personaj îndrăgit de prichindei poate fi invitat la un astfel de eveniment! Verifică ofertele locurilor de joacă, ce practică, de regulă, prețuri personalizate pentru petrecerile de acest gen.

Un kit de decorare a camerei

Camera copilului trebuie să fie un spațiu magic. Pentru a-i transforma dormitorul într-un colț de basm, poți utiliza kiturile de decorare. Fă-i o surpriză deosebită de Ziua Copilului și schimbați împreună designul camerei folosind figurile cu fluturi, curcubeie, prințese și orice alt personaj pe care micuțul tău îl adoră.

Niciodată, o carte în plus nu strică

Cărțile sunt întodeauna o alternativă grozavă la jucării sau am putea spune etapa următoare. Nu ar trebui să fie greu să găseşti idei de cadouri sub forma unor carți interesante pentru cel mic. Acum ai ocazia să-ți aminteşti momentele când şi tu citeai cărțile din biblioteca bunicilor. Dacă vrei să transformi această idee de cadou într-una interesantă, pregăteşte lista cu cărțile lui preferate.