Actrița și prezentatoarea TV, Lariza Guzeeva, și-a încântat fanii cu o imagine din arhiva familiei. Vedeta din Rusia a postat, pe pagina sa de Instagram, o secvență dintr-un video unde apare ea în tinerețe, cu unul dintre copilașii ei în brațe.
 

mamaplus

Se pare că artista este nostalgică după vremurile de altădată și regretă că nu a născut mai mulți copii, iar astăzi a decis să-și împărtășească gândurilor cu urmăritorii ei.
„Cea mai mare greșeală a mea a fost că nu am născut 10 copii. Acesta este un stop-cadru dintr-un video din arhiva familiei, din acest motiv, calitatea e atât de proastă.”, a scris Guzeeva în descrierea postării.
Totodată, prezentatoarea s-a arătat curioasă să afle dacă printre urmăritorii ei sunt și părinți cu mulți copii.
Larisa Guzeeva, este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate actrițe din Rusia. în Republica Moldova, ea este cunoscută, în special, datorită emisiunii „Давай поженимся”, pe care o moderează alături de colegele ei. Vedeta are doi copii: un băiat, Georgy și o fiică, Olga.
Olga are 20 de ani și seamănă extrem de mult cu celebra sa mamă. Dacă nu crezi, te poți convinge, comparând fotografiile Olgăi cu cele ale Larisei Guzeeva în tinerețe.
 

mamaplus