O mamă a decis să-i facă o surpriză copilului ei de un an și să-i cumpere un porc ca animal de companie, după ce a observat că fiul ei este fascinat de animale și în mod special de personajul Peppa Pig. Copilul în vârstă de 13 luni urmărește acest desen animat cu multă satisfacție și adoră foarte mult acest animal.

Hannah Constantine, în vârstă de 19 ani, din Marea Britanie, nu a rezistat tentației de a-i face această bucurie fiului ei. Patrupedul de o mărime asemănătoare unui câine mediu a primit deja numele de Peppa. Hannah l-a găsit pe internet, pe un site cu animale cărora li se căuta un cămin.

De când a ajuns în casă, Peppa și copilul sunt inseparabili. „Atunci când Peppa face zgomote, Teddy încearcă să o imite și începe să râdă. Este prietenul lui cel mai bun în acest moment, mai ales cu izolarea, când n-ar trebui să ne întâlnim cu nimeni, așa că e plăcut să-l avem prin preajmă”, spune Hannah.

Femeia mai mărturisește că nu e ușor să trăiești cu un porc în casă, însă încearcă să îl dreseze să nu mai golească coșul de gunoi sau să nu mai „mute mobila în camera cu nasul”.