Stările emoționale, comportamentul şi dorința sexuală a femeilor sunt la cheremul hormonilor. Fluctuațiile acestora le influențează dispoziția de la o zi la alta. Aşa se explică de ce nimic nu le mulțumeşte în unele perioade. Potrivit studiilor, o viață sexuală de calitate generează o îmbunătățire a stării fizice şi emoționale. De aceea, indiferent de stările emoționale, bune sau mai puțin plăcute, este recomandat să pui sexul pe primul loc. Iată câteva poziții sexuale incredibile pe care să le încerci în funcție de starea de spirit dintr-o anumită zi/seară.

Indiferent dacă te simți leneş, aventuros, anxios, romantic, stresat etc., există o poziție sexuală potrivită pentru fiecare dispoziție.

Poziții spectaculoase de sex:

Vrei să-ți scoți în evidență latura sălbatică – Nimic mai simplu! Adoptă poziția sexuală TIGRUL. Ocupă un loc pe podiumul preferințelor oricărui cuplu de îndrăgostiți. În această poziție femeia îngenunchează pe pat şi se sprijină cu mâinile în față. Bărbatul o penetrează pe la spate, astfel şansele de a atinge punctul G sunt mult mai mari.  El are posibilitatea de a o apuca de şolduri de a o penetra cu mişcări spasmodice.

Ai o dipoziție romantică, visătoare şi adopți o poziție sexuală mai cuminte. Cei doi parteneri stau pe o parte, față în față.  Această poziție permite o intimitate mai mare, contact vizual şi acces simplu la îmbrățişări şi sărutări.

Dispoziția ta este uşor perversă, aşa că de preferat e să-ți pui în aplicare cele mai „murdare” gânduri. Lasă ruşinea pentru adolescente şi cucereşte-ți definitiv partenerul cu câteva mişcări perverse noi. Lasă-l să te lege de mâini şi eventual de picioare cu o eşarfă sau o cravată. Te aşezi pe un scaun şi îl încurajezi să se bucure de sexul oral apoi de cel vaginal. Te poți inspira şi din practicile BDSM. Potrivit cercetătorilor, actul sexual ce implică lanțuri, funii şi bice este un remediu excelent împotriva stresului. Ba chiar s-a dovedit ştiințific că un act sexual ceva mai agresiv înlătură anxietatea şi are o mulțime de alte beneficii asupra sănătății mentale.

Azi eşti leneşă, ai chef de sex însă efortul este prea mare. Nu renunța! Cu o poziție sexuală corect aleasă te poți bucura din plin de plăcere. Te întinzi pe spate şi îl laşi pe el să facă toată treaba. Pentru a avea acces mai uşor în vagin şi pentru a vă creşte şansele să aveți un orgasm intens nu trebuie să vă aliniați perfect trupurile.

Te simți sexy şi emani senzualitate prin toți porii, atunci e bine să te bucuri de această dispoziție şi să-ți pui în practică toate fanteziile sexuale. El stă pe marginea patului, iar tu preiei controlul actului sexual cu mişcări înainte şi înapoi. Recomandat este să aveți o oglindă pentru o privelişte minunată. El poate să-ți stimuleze sfârcurile şi alte zone erogene. Orgasmul simultan este garantat.

Eşti nervoasă – Sexul este şi mai intens când tu preiei controlul şi îl faci să urce pe culmile plăcerii. Dublu avantaj: scapi de starea tensionată şi experimentezi un orgasm intens. Stând deasupra lui îi transmiți că te simți bine în pielea ta şi că vrei să-i oferi câteva clipe magice, în care nu trebuie decât să stea şi să te admire.

Eşti stresată – Ai avut o zi proastă la birou? Sexul în picioare, rapid, sălbatic şi intens e tot ce-ți trebuie. Sexul în picioare are avantajul că vă da libertate totală de mişcare şi îl puteți practica oriunde. Te eliberezi de tensiune într-un act sexul ce presupune ca tu să te sprijini de perete şi să ridici un picior în jurul taliei lui.

Motivul pentru care unele partide de sex devin incredibil de pasionale țin doar de poziție. Dacă găseşti acele poziții sexuale care să-ți stimuleze clitorisul, sigur vei trăi sexul mult mai intens. Plăcerea dublă te va face să urci pe culmile plăcerii, spre deliciul partenerului tău, care va căuta să simtă totul la unison cu tine.