Potrivit Almanahului chinezesc Tung Shu, alunițele pe care oamenii le au pe față au o anumită semnificație. Compară-ți fața cu diagrama de mai jos și află ce număr îți corespunde.

mamaplus

Pozițiile 1-3

În copilărie ești rebel, spirit liber. Ești creativ și lucrezi foarte bine dacă ți se dă mâna liberă. Te descurci mult mai bine în postură de antreprenor decât în cea de angajat.

Poziția 4

Ești o persoană impulsivă, cu o personalitate explozivă. Ai tendința să fii certăreț, însă nu ții dușmănie. Dacă ai cum să-ți scoți această aluniță, vei deveni mai calm după ce o îndepărtezi.

Poziția 5

Te bucuri de prosperitate în această viață, însă muncești din greu pentru a o obține. Ai grijă cui spui despre veniturile tale, căci sunt multe persoane invidioase. Fii atent și la cei care îți promit venituri substanțiale în timp scurt. Urmează-ți instinctele și nu te încrede în oricine. Nu lăsa pe nimeni să-ți gestioneze finanțele.

Poziția 6

Ești o persoană creativă, cu înclinații artistice. Urmând această cale poți avea faimă și succes. Ascultă-ți inima și alege alte căi decât cele convenționale. Succesul vine doar dacă ești suficient de curajos.

Poziția 7

Familia lărgită îți poate aduce neplăceri și suferință. Lămurește orice neînțelegere ai avea cu membrii familiei și treci mai departe, dacă vrei să ai mintea limpede.

Poziția 8

Situația financiară va fi mai mereu sub semnul întrebării pentru că ai tendința să cheltui mai mult decât îți permiți. Ești tentat de jocurile de noroc unde poți pierde mici averi.

De asemenea, îți place să flirtezi cu persoanele de sex opus și să ai un comportament sexual care ți-ar putea aduce necazuri.

Poziția 9

Este recomandat să scapi de această aluniță căci îți poate aduce o mulțime de probleme în plan sexual.

Poziția 10

Ești o persoană norocoasă. Îți plac familiile numeroase, așa că vei avea mulți copii și nepoți. Cei apropiați te vor ajuta atât pe plan material, cât și emoțional.

Poziția 11

Ai tendința să fii bolnăvicios. Este o idee bună să îndepărtezi această aluniță, mai ales dacă este mare și închisă la culoare.

Poziția 12

Ești o persoană echilibrată. Nu vei fi foarte bogată, însă vei trăi viața din plin, într-o casă frumoasă alături de o familie iubitoare.

Femeile cu o aluniță în această poziție sunt foarte norocoase.

Poziția 13

Relația cu copiii nu este îmbucurătoare. Nu prea ai ce să faci decât să înveți lecția toleranței.

Poziția 14

Ești vulnerabil la alimente și te poți confrunta cu multe alergii. Sau poate că ești mâncăcios și asta îți aduce necazuri.

Poziția 15

Ești tot timpul în mișcare, în permanență renovezi și redecorezi casa. Îți plac lucrurile noi și nu ești foarte fericit dacă rămâi mult timp într-un loc. Îți place să călătorești și esti un fin observator.

Poziția 16

Este recomandat să fii atent la ce mănânci, dar și la viața amoroasă. Acestea sunt cele două mari probleme din viața ta. Ai tendința să iei mult în greutate, ceea ce te duce în pragul depresiei, dar și să te implici în relații cu mai multe persoane, ceea ce te va stresa la maximum.

Poziția 17

Ești o persoană activă din punct de vedere social și ești un bun comunicator. Ai tendința să fii încăpățânat, ceea ce nu-ți va crea o reputație foarte bună. Când ceilalți nu te văd așa cum vrei tu, îți poate scădea stima de sine.

Poziția 18

Ești tot timpul în mișcare, călătorești peste mări și țări. Atenție când traversezi ape mari!

Poziția 19

Ai noroc la bani și la prieteni buni. Nu este indicat să scoți această aluniță, chiar dacă te face să cazi repede în plasa sexului opus. Fii precaut dacă vrei să n-ai probleme în amor.

Poziția 20

Ori ești foarte norocos, ori foarte ghinionist. Viața ta se desfășoară la extreme. Ești inteligent și talentat, însă asta nu-ți folosește întotdeauna. În istorie vei rămâne fie ca un suflet mare, fie ca un tiran.

Poziția 21

Este o aluniță bună care semnifică faimă și recunoaștere.

Poziția 22

Poți deveni superstar într-un domeniu sportiv. Ești o persoană puternică și autoritară, așa că poți fi la fel de bine și șeful unei companii.

Poziția 23

Ești o persoană inteligentă cu un spirit al supraviețuirii foarte dezvoltat. Ești activ până la o vârstă înaintată și vei avea tot timpul alături prietenii și familia.

Poziția 24

Vei cunoaște faima și succesul de la vârste fragede. Este recomandat să economisești căci norocul nu-ți va surâde până la adânci bătrâneți.

Poziția 25

Te bucuri de noroc și prosperitate, însă este recomandat să fii atent la excese. Tradiționalismul te ajută să duci o viață îmbelșugată.