Nimic nu e mai supărător decât oglinda care se aburește de fiecare dată când faci duș. Pe lângă asta, atunci când o ștergi, rămân urme. Pentru că fiecare dintre noi se confruntă cu această situație în fiecare zi, am pregătit câteva trucuri care te vor ajuta. Astfel, oglinda ta nu se va mai aburi niciodată și o vei putea folosi chiar imediat după ce ai ieșit de la duș.

Spumă de ras

Atunci când oglinda este curată și baia aerisită, întinde spuma de ras pe toată suprafața oglinzii, las-o să se usuce, apoi curăță oglinda cu un burete umed. La sfârșit, șterge oglinda cu un șervețel de bucătărie din hârtie. Timp de două săptămâni, oglinda ta nu se va mai aburi cu siguranță atunci când faci duș. Repetă procedeul de două ori pe lună.

Oțet

O altă modalitate eficientă este să cureți oglinda cu ajutorul oțetului. Astfel, într-un recipient, pune apă și oțet alb, în părți egale. Șterge oglinda cu o lavetă înmuiată în soluție, iar la sfârșit curăță oglinda cu un șervețel din hârtie.

Detergent de vase

Poți, de asemenea, să folosești detergentul de vase. Alege unul lichid, care nu conține granule pentru că acestea pot zgâria oglinda. Tot ce trebuie să faci este să pui în palmă sau într-o lavetă 2 picături de detergent lichid și să adaugi apoi puțină apă. Întinde soluția rezultată pe toată suprafața oglizinzii și șterge apoi cu o lavetă umedă. La sfârșit, șterge toată oglinda cu un prosop de bucătărie din hârtie.

Pasta de dinți

Nu în ultimul rând, poți folosi pasta de dinți. La fel ca în situațiile de mai sus, tot ce trebuie să faci este să freci oglinda cu pastă de dinți, apoi să ștergi suprafața cu o cârpă ușor umedă. La sfârșit, șterge întreaga oglindă cu șervețele de bucătărie din hârtie.

Indiferent de metoda pe care o alegi, nu uita să repeți procedeul o dată pe săptămână sau o dată la două săptămâni. Altfel, oglinda ta se va aburi din nou.