Copiii sunt ceea ce avem mai frumos, iar rolul de mamă este unul cât se poate de nobil. În funcție de cifra destinului, putem afla ce fel de mamă suntem sau putem deveni. Codul numerologic ne ajută să aflăm cât de bine ne putem descurca în rolul de mamă.

Cifra destinului se calculează prin adunarea tuturor cifrelor din data de naştere şi se reduce la o singura cifră (excepție numerele maestre - 11, 22, 33, 44). De exemplu, pentru o persoană născută pe data de 13.04.1976, calculul este 1+3+4+1+9+7+6=31, 3+1=4. Cifra destinului este 4

După ce ai obținut cifra destinului tău, să vedem ce calități ai, ca mamă:

Cifra destinului 1

Pentru cifra de destin 1, avem parte de mama-lider, mama care va vrea mereu să conducă. Ea își va asuma rolul de lider chiar și în grupul de părinți. Această mamă este independentă și nu lasă lucrurile la întâmplare.

Cifra destinului 2

Mămicile care au cifra destinului 2 vor fi mereu foarte blânde și iubitoare. Ele sunt mai răbdătoare, empatizează cu copiii, nu aleargă foarte mult și sunt atente la copiii lor.

Cifra destinului 3

Femeile cu cifra de destin 3 sunt mame foarte creative, care vor fi pe placul copiilor lor și vor încerca să îi fie cel mai bun prieten. Aceste mămici sunt optimiste și vor fi chiar prietene și cu prietenii copiilor lor. Ele găsesc mereu soluții, sunt curioase și vor organiza cele mai distractive petreceri.

Cifra destinului 4

Mama cu cifra de destin 4 e foarte disciplinată și organizată. Ea nu lasă lucrurile la întâmplare, se preocupă de curățenie și e riguroasă. Copiii se pot baza pe ea pentru că se va ține de cuvânt atunci când promite ceva.

Cifra destinului 5

Femeile cu cifra de destin 5 sunt mame care le oferă copiilor libertate, mame non-conformiste. Ea va fi diferită față de celelalte mame, nu va suporta să poarte aceeași uniformă, se aventurează mult și riscă să își lase copilul destul de liber.

Cifra destinului 6

Mamele cu cifra de destin 6 se împlinesc prin rolul lor de mamă și sunt mame ideale. Este sunt grijulii și protectoare, încercând să facă totul spre binele familiei, fără să sufoce copilul cu grija ei.

Cifra destinului 7

Mama cu cifra de destin 7 este și o mamă spirituală, care caută și în lumea nevăzută. Ea vrea să devină înțeleaptă și le transmite această stare copiilor.

Cifra destinului 8

Femeile cu cifra de destin 8 devin mame justițiare. Ele sunt cele care fac dreptate, sunt ca niște leoaice și se vor lupta pentru copii lor.

Cifra destinului 9

Mama cu cifra de destin 9 vrea să îi ghideze pe cei din jur, intră în rolul de profesoară și vrea să le ofere din inteligența ei. Va pune accent pe educație pentru că vrea să aibă un copil intelectual.