Cu siguranță fiecare dintre noi şi-a făcut măcar o dată câteva scenarii erotice alături de partener, iar fanteziile sexuale sunt foarte comune şi foarte normale şi sănătoase, indiferent de forma acestora.

Se pare că cele mai populare fantezii includ masajele sexuale, sexul oral, sexul în trei, în public, cu un străin, filmări în timpul actului sexual şi role play: să domine sau să fie dominat. Pe scurt, există milioane de fantezii sexuale diferite. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le ştii despre cele mai comune fantezii sexuale şi cum să le experimentezi în siguranță.

Sexul în trei

Acesta se numără printre cele mai comune fantezii sexuale, dar asta nu înseamnă că nu trezeşte şi alte fantezii. Înainte de a te pune pe fapte, fii sigură că vei purta o discuție detaliată atât cu partenerul, cât şi cu cea de-a treia persoană, iar dacă doriți să experimentați acest lucru, este foarte important să discutați care este nivelul de confort în care vă aflați cu această idee şi care sunt limitele impuse. Până la urmă, un cuplu ar trebui să-şi creeze propriile reguli în jurul acestei experiențe. De exemplu, fără penetrări, fără sărutări sau pur şi simplu, cea de-a treia persoană nu poate rămâne peste noapte. În cazul în care eşti singură, acest pas încă este esențial aşa că, asigură-te că vei comunica eficient ceea ce-ți doreşti de la viitoarea experiență şi ce nu.

Role play 

Foarte multe persoane se gândesc la acest lucru: să domine în timpul actului sexual sau să fie dominate, iar acest lucru poate trezi noi dimensiuni în întreaga activitate sexuală, mai ales în cea a cuplurilor. Cel mai important lucru atunci când alegi să explorezi această fantezie este să extinzi acea arie a încrederii şi a comunicării, dar mai ales să stabiliți cine ce rol primeşte şi dacă vă simțiți în regulă cu asta. Bineînțeles, această fantezie permite folosirea jucăriilor sexuale câtă vreme partenerul este de acord cu acest lucru.

Sexul în public 

Un lucru este sigur: sexul în public este ilegal! Tocmai de aceea foarte multe persoane au această fantezie, pentru că le face plăcere să încerce ceva ce nu le este permis, iar dacă vrei să faci sex în public, fă-o pe propriul risc şi cât mai departe de ochii lumii. Dacă vrei să practici sexul în public, atunci poți alege să pleci într-o excursie cu cortul unde poți experimenta această fantezie cât de mult doreşti şi, pe lângă asta, o poți face fără să te rişti prea mult.

Romantic

Am putea spune că aceasta este una dintre cele mai întâlnite fantezii ale femeilor, mai ales că acestea cosideră că în timpul actului sexual bărbatul trebuie să vină cu un bagaj emoțional imens. În general, femeilor le plac lucrurile deja aranjate care să le exploateze senzualitatea emoțional şi intelectual înainte de a-şi pierde controlul şi să devină un obiect al partenerului. Pentru a face acest lucru, trebuie ca totul să fie plin de senzualitate aşa că, spune-i partenerului că vrei să luați lucrurile mult mai uşor data viitoare când veți face sex. Petreceți mai mult timp cunoscându-vă corpurile, jucându-vă, iar în felul acesta veți obține amândoi mai multă plăcere şi un orgasm pe cinste.

Indiferent de fantezia pe care doreşti să o încerci, să o explorezi, trebuie să fii foarte deschisă şi onestă în fața partenerului. Şi, pentru a-i oferi confortul de  care are nevoie, discută despre fanteziile pe care le are şi poate, invitându-l la o astfel de discuție, veți putea ajunge într-un punct comun. Probabil vei fi surprinsă cât de similare sunt fanteziile voastre.