Cu toții am primit, măcar o dată în viață, câte un cadou, mai frumos sau mai puțin frumos, însă de fiecare dată ne-am bucurat de el așa cum s-a cuvenit. În lista de mai jos vei găsi câteva elemente pe care, de azi înainte, va trebui să le refuzi în a le primi cadou întrucât pot aduce nenorociri, potrivit clarvăzătoarei Vanga.

„De unele cadouri trebuie să te bucuri, însă de altele trebuie să scapi!”, spunea Vanga. 

Dacă stăm să ne gândim puțin, ea avea dreptate pentru că unele cadouri chiar pot aduce energie negativă în casa și viața noastră. Cel mai bine ar fi ca după ce le-ai primit, să renunți la ele sau nici măcar să nu le primești.

Oglindă

Știm cu toții că oglinda este un obiect misterios și că poate aduce ghinion atunci când se sparge. Pe lângă aceasta se spune că atunci este primită cadou, oglinda îți poate lua frumusețea, tinerețea și vitalitatea. De aceea este bine să eviți să primești aceste cadouri, mai ales oglinzile vechi.

Ceas

Ceasul este cel care măsoară timpul. Oricât am încerca, la un moment dat, ceasul se va opri. Fie că nu mai are baterie, fie că se strică, cert este că se va opri. Pentru ca viața ta să nu se oprească în loc, cel mai bine ar fi să-i dai celui care ți-a făcut cadou un ceas, câteva monede, și astfel ghinionul se va risipi.

Mănuși

De foarte multe ori mănușile sunt implicate în multe ritualuri magice, care vizează schimbarea personalității. În cazul în care primești cadou mănuși, cel mai bine ar fi să faci schimb cu altă persoană, astfel ghinionul te va ocoli.

Portofel

Dacă primești cadou un portofel gol, cu siguranță vei pierde și norocul la bani. Pe viitor, cel mai bine ar fi, dacă vei face și tu cadou un portofel, să pui în el un bănuț.

Batistă

În mai multe țări există obiceiul de a da batiste la înmormântări. Acest accesoriu este strâns legat de lacrimi și durere și de aceea este de evitat să primești un asemenea cadou, întrucât îți poate aduce și ție lacrimi și durere (cu excepția înmormântărilor bineînțeles).

Perle

Întotdeauna perlele au fost și vor fi un cadou care poate aduce necazuri, pierderi și boli, întrucât perlele simbolizează lacrimile văduvelor și ale orfanilor.