Căsătoria este cea mai importantă decizie pe care ar putea să o ia o femeie. Întrebările de tipul „Cât timp o să țină? Mă va iubi toată viața?” apar în mintea oricărei femei.

Câți ani o să fii căsătorită în funcție de zodie

Iată care sunt șansele ca nunta să fie de durată:

Berbec:

Familia unui Berbec nu este de durată. Dacă se întâmplă ca partenerul să înșele, Berbecul nu poate trece peste infidelitate. Berbecul va fi căsătorit doar câțiva ani, poate vreo doi, trei, depinde foarte mult de partener.

Taur:

Pentru femeia Taur, este foarte important ca mariajul să fie foarte frumos. Ea respectă tradițiile și este foarte interesată de ce părere are lumea despre căsnicia ei. Chiar dacă poate soțul îi spune că ar fi mai bine dacă s-ar despărți, pentru Taur acest lucru nu va fi niciodată cea mai bună soluție. Divorțul pentru un Taur este un eșec în viața sa amoroasă.

Gemeni:

Dacă cei doi parteneri nu își dau interesul în relație, atunci mai mult de un an nu pot rezista unul cu celălalt. Nativii din zodia Gemeni urăsc monotonia, iar dacă partenerul nu le poate oferi spontaneitate, atunci este de înțeles de ce nu va rezista căsnicia lor.

Rac:

Pentru femeia Rac, este relativ simplu: dacă ea îți arată tot ceea ce poate face pentru tine și tu ar trebui să îi arăți la fel. Pentru ea, familia este totul, face compromisuri, dar dacă se simte neglijată și nefericită, va depune actele pentru divorț fără a sta pe gânduri. Căsnicia Racului poate dura chiar și zece ani.

Leu:

Femeia Leu are așteptări mari de la viață. Dacă nu are parte de stabilitate financiară și nu se simte apreciată îndeajuns, nu va rezista prea mult. Dar, dacă îi oferi tot ce are nevoie, mariajul poate dura chiar toată viața, până când ”moartea îi va desparți”.

Fecioară:

La fel și pentru femeia Fecioară, familia este foarte importantă pentru ea și se dedică în totalitate acesteia. Dacă își iubește cu adevarat soțul atunci, căsnicia va dura toată viața, chiar dacă este dispusă să îi ierte soțului orice.

Câți ani o să fii căsătorită în funcție de zodie

Balanță:

Dacă lucrurile nu decurg așa cum dorește Balanța, atunci căsătoria nu va ține foarte mult. De obicei, mariajul Balanțelor nu tine mai mult de cinci ani, deoarece acestea nu prea au parte de dragoste adevărată. Relația este compromisă de cele mai multe ori de partener. Deși sunt dispuse să ierte mult la început, pe parcurs nu va mai fi la fel.

Scorpion:

Femeia Scorpion este impulsivă și pasională. Dacă în momentul acesta râde, în următorul poate urla fără niciun pic de teatru. Este foarte geloasă, chiar dacă partenerul îi dă motive sau nu. De obicei, bărbatul care este căsătorit cu o femeie Scorpion este cel care pune capăt relației, chiar dacă este posibil ca acesta să se întoarcă apoi la soție. Chiar și pentru astre este un mister cât timp poate dura căsnicia unui Scorpion.

Săgetător:

Dacă partenerul nu se ridică la așteptările unui Săgetător, atunci îi va fi foarte simplu să pună punct mariajului. Aceștia sunt foarte greu de mulțumit într-o relație și sunt mereu în căutarea noutății. Dacă nu sunt și copii implicați, atunci căsnicia nu durează mai mult de trei ani.

Capricorn:

Capricornii sunt stabili, iar dacă au găsit ceea ce căutat, atunci relația lor poate duce până la bătrânețe. Dacă relația dintre ei se va strica, femeia Capricorn va ieși cu greu din căsnicie.

Vărsător:

Femeia Vărsător are nevoie de libertate, iar dacă aceasta nu i se oferă, atunci îi este foarte ușor să divorțeze și să își refacă viața. Căsnicia unei native din Vărsător nu poate dura mai mult de zece ani, dar îi convine, deoarece are nevoie de diversitate…

Pești:

Nativele Pești rezistă în căsnicie până la 15 ani. Dacă aceasta se va strica, va fi tot din vina lor, deoarece partenerul nu va mai suporta nemulțumirile soției și va pune chiar el capăt relației. Deși sunt familiste, depresia poate strica o căsnicie reușită.

Câți ani o să fii căsătorită în funcție de zodie

Sursa