Magnetronul este un tub special care produce energie pentru microunde. A fost creat de doi oameni de știință în Al Doilea Război Mondial. În combinație cu sistemul radar al Marii Britanii, aceste microunde au avut capacitatea de a localiza avioanele naziste și au impiedicat o bombardare. După câțiva ani, aceste microunde au fost găsite a fi capabile să gătească alimente. Numeroși cercetători însă se opun folosirii lor în zilele noastre.

Iată care sunt efectele secundare ale microundelor, confirmate de numeroase studii:

  • Sistem imunitar slăbit;
  • Sensibilitate mai mare la boli;
  • Defecte la naștere;
  • Reducerea rezistenței la infecții virale și bacteriene;
  • Cancer.


Pe de altă parte, acestea sunt efectele cuptoarelor cu microunde asupra alimentelor:

  • elimină substanțele nutritive din alimentele noastre;
  • radiațiile din aceste cuptoare deformează și distrug moleculele din alimente, ducând la crearea de compuși radioactivi dăunători.


În 1992, un studiu efectuat de către Search for Health a arătat că microundele au avut următoarele aspecte la participanți:

  • Hemoglobina redusă care a condus la condiții anemice;
  • Creșterea semnificativă a nivelului de colesterol;
  • Leucocite crescute, indicând leziuni ale celulelor și intoxicații;
  • Laptele matern pus la microunde a fost lipsit de 96% din anticorpii săi.


Sursa