Încă din anul 2019, centrul de babysitting Casa-Creșă  Butterfly Mary oferă opurtunitatea fiecărui copil, și chiar bebeluș de la doar 7 luni, de a învăța, dezvolta și juca într-un mediu plăcut și confortabil. Programele și metodele de lucru a grădiniții private sunt moderne și adaptate pentru diferite vârste. Interiorul creșei este amenajat corespunzător și oferă cele mai bune condiții de dezvoltare.

În timpul săptămânii, în weekend și chiar de sărbători – copilul Dvs. poate fi lăsat oricând la Casa-Creșă  Butterfly Mary. La cerere, acesta poate fi supravegheat chiar și 24 de ore pe zi. Grădinița se află într-o zonă liniștită a orașului Chișinău, ferită de poluare fonică, atmosferică și are o curte de tip închis. Copilașii au unde se juca afară, iar în interior aceștia dispun de tot mobilierul necesar pentru dezvoltare. 

mamaplus

Copiii de diferite vârste se află în grupe diferite. Programul educațional pentru dezvoltarea multilaterală este pentru copii de la 7-9 luni - 5 ani și include activități Montessori:

  • Grupa 7-9 luni - În grupa babysytting înscrierea se realizează pentru bebelușii de la 7 luni până la 9 luni. La această vârstă bebelușii descoperă lumea prin explorarea senzorială și se descoperă pe ei însuși.
  • Grupa 9 luni - 1.2 ani - La această vârstă fragedă are loc cunoașterea de sine, dar și cunoașterea mediului înconjurător. Micuții descoperă care le sunt părțile corpului, încep să perceapă activitățile după scop și să descopere lumea din jur cu ajutorul jocurilor.
  • Grupa 1.2 - 1.8 ani – Copiii sunt încurajați zilnic să descopere lucruri uimitoare, să se aventureze în lumea copilăriei, simțindu-se în siguranță. 
  • Grupa 1.8 - 3.5 ani – Educatorii oferă o atenție deosebită grupei mici de 1 an și 8 luni până la 3 ani și 5 luni. Educatorii îi îndrumă și verbalizează tot timpul pentru stimularea vorbirii. Copilașii au oportunitatea de a învăța și dezvolta.
  • Grupa 3.5 - 5 ani - La această vârstă, copiii descoperă lucruri noi zilnic. Odată cu împlinirea vârstei de 2 ani și 4 luni, copiii încep să exercite independența, vor să experimenteze mai mult, să testeze tot ce se întâmplă în jurul lor și să observe reacțiile celorlalți.
     
mamaplus
mamaplus

Casa-Creșă  Butterfly Mary  mai dispune de următoarele facilități: dezumidificator, lămpi bactericide, teren interior, bucătărie proprie, sterilizator pentru sticluțe, bazin, lecții de limba engleză, logopedie.

Personalul calificat va avea grijă ca copiii să fie în siguranță. Creșa mai dispune de asistență medicală permanentă și supraveghere video, datorită căreia aveți posibilitatea să vedeți în orice moment ce face copilul. 

La Casa-Creșă  Butterfly Mary  copiii mănâncă alimente Bio. Creșa zilnic se aprovizionează cu produse alimentare proaspete și calitative. Dvs. alegeți meniul potrivit pentru copil – individual sau clasic (5 mese pe zi). Meniul este variat și conține legume proaspete, fructe de sezon, fructe și nuci uscate, îndulcitor natural - mierea de albine.

La grădinița Casa-Creșă  Butterfly Mary se pune accent pe o abordare plină de grijă și dragoste față de copii. 

Programul echilibrat din punct de vedere psihologic, le motivează activitatea cognitivă și creativă și le permite să se dezvolte cu succes atât individual, cât și în grup. 

Copiii sunt fericiți, iar părinții liniștiți!

Program de lucru: 7:30-18:00
Adresa: Str. Alexandru Cosmescu, 23 (zona Centru)
Telefon: 078 000 485.
Facebook
Site

mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus