Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru şi numerologul Mihai Voropchievici au explicat, în cadrul unei emisiuni, care este destinul banilor al fiecăruia dintre noi în funcție de anotimpul în care ne-am născut.

Ca să faci bani, trebuie să stai în jurul banilor. Îndeosebi, cei născuți iarna se disting prin eficiență. Ei perseverează, sunt sârguincioşi, sunt harnici. Sunt muncitori şi cel mai important este că ştiu ce vor.

Ei sunt axați pe carieră, sunt capabili să muncească din greu ca să ajungă la realizările lor. Se şi pricep să facă lucruri. Sunt cam zgârciți. Muncesc mult şi cheltuie puțin.

Cei care sunt născuți primăvara sunt foarte ambițioşi. Ei sunt cei care atunci când şi-au pus în cap ceva, poate să fie orice, sunt în stare de multe ori să calce pe cadavre pentru a-şi atinge scopul. Sunt energici, profită de timpul liber, adică ştiu să se şi odihnească, să şi muncească.

Ştiu foarte bine, adică mai bine decât cei din iarnă, ce vor de la viață. Au o memorie excelentă, sunt eficienți, au claritatea minții. Pot fi bogați pe viață.

Ei sunt acei oameni care atunci când fac o investiție gândesc. Fac calcule. Ei când vor să facă o investiție sunt foarte meticuloşi, analitici, socotesc fiecare chestie. De multe ori, dacă iese puțin nici nu o fac. Miros afacerea. Viața lor materială merge foarte bine.

Cei cu iarna şi vara, extremele, sunt perfecte demonstrativ. De ce? Pentru că cei născuți vara au o căldură sufletească. Au un altruism ieşit din comun pentru că îi ajută Dumnezeu.

Ei, de obicei, fac banii uşor, dar îi cheltuie la fel de uşor. Bucuria de a dărui pentru ei este inegalabilă. Aceştia sunt nativii din perioada de vară.

Scopul lor este să îşi gestioneze independet viața. Să fie liberi ca pasărea cerului, să facă ceva, sunt responsabili pentru ei, dar şi pentru afacerile lor. Sunt plini de calități, au curaj, flexibilitate, spirit de inițiativă, dar vor avea mare succes în ceea ce înseamnă management. Ei sunt practic liderii, conducătorii, care ştiu cum să pună banul să facă bani.

Ne mutăm şi la cei care sunt mai ploioşi, mai sumbri, mai noroioşi - nativii din toamnă. Aceştia au puterea de penetrare, forța de a pătrunde în miezul lucrurilor, de a cunoaşte.

Un om născut toamna e perspicace, are o minte ascuțită şi în plus de asta, mai are şi darul previziunilor. Sunt capabili să analizeze rapid orice situație punctual şi să ia deciziile corecte pentru fiecare în parte.

Se aseamănă un pic cu vecinii lor din iarnă, sunt un fel de preambul. Deciziile nu se iau decât după o analiză pertinentă şi mai îndelungată, dar când au luat-o să ştii că e pentru toată viața. Nu mai revin asupra lor.

Pentru a avea succes în viață, dar şi pentru a le creşte fluxul financiar, pentru ei este important să se bazeze pe informații, pe sfatul bătrânilor, pe exemple, deoarece nu au ei atâtea cunoştințe, se îmbogățesc şi devin şi ei la rândul lor înțelepți luând din înțelepciunea celorlalți mai vârstnici.

Tomnaticii au învățat nişte lucruri de la cei care au trecut deja prin nişte anotimpuri, respectiv primăvara şi vara. E de folos să nu te bazezi întotdeauna pe ce ştii tu, ci să te bazezi şi pe experiența altora. Pentru că ceilalți s-au fript o dată, tu ai luat ca exemplu. Cei din toamnă riscă calculat.