Pentru a crește calitatea somnului tău și a întregii familii este foarte important să setezi o temperatură potrivită în încăpere și să optezi pentru lenjerie de pat calitativă cum ar fi cea din satin sau bumbac. Ca să-ți ușurăm căutările, îți recomandăm compania Amadeus Textiles, care anunță reduceri de 15% la tot sortimentul de produse în perioada 27-29 noiembrie. Află în continuare mai multe detalii despre varietatea largă de textile calitative pe care le poți achiziționa acum la un preț atrăgător.

mamaplus
mamaplus

Pentru camera copilului alege lenjeria de pat din satin, care este plăcută la atingere și confortabilă, iar pentru dormitorul părinților îți recomandăm textile calitative și rezistente cum ar fi satinul, bumbacul egiptean sau bambusul.

mamaplus
mamaplus

SFAT: În momentul în care alegi lenjeria de pat, este important să știi câte piese conține și care sunt dimensiunile pentru fiecare în parte. De regulă, un set de lenjerie conține patru piese: cearșaf pentru pat, cearșaf pentru pilotă și două fețe de pernă. Seturile prezentate în imagini conțin câte două huse pentru perne – 50X70 cm, un cearșaf – 240X260 cm, husă pentru plapumă – 200X220 cm.

mamaplus
mamaplus

La Amadeus Textiles găsești peste 60 de modele de lenjerii de pat calitative, care îți vor asigura tot confortul necesar pe parcursul sezonului rece și nu numai: bumbăcel satinat, bumbăcel ranforce, mătase, bambus, bumbăcel egiptean.

mamaplus
mamaplus

De 11 ani, magazinul Amadeus Textiles pune la dispoziția cumpărătorilor săi cele mai calitative produse din Turcia, China și Ucraina. Lenjeria de la Amadeus Textiles este alegerea perfectă, fie că doriți să oferiti un cadou util sau să vă răsfățaăi cu ceva nou în dormitor.

mamaplus
mamaplus

Adresa Showroom Amadeus Textiles: Buiucani, strada Liviu Deleanu, 5a

Program de lucru: marți – duminică, de la 09:00 până la 20:00