mamaplus

Antonia, despre secretul armoniei în familie: „În vacanțe neapărat trebuie să te duci doar tu cu soțul, dacă ai copii”

-
//
20.01.2020

Relația dintre Alex Velea și Antonia nu poate trece, în nicio zi, în plan secund, asta fiindcă amândoi sunt înconjurați de o mulțime de admiratori și, orice s-ar spune, alcătuiesc un cuplu de invidiat. Totuși, fanii se întreabă și ce se întâmplă atunci când intervine plictiseala în cuplu sau dacă apare pericolul unui astfel de… șoc familiar.

Antonia a dezvăluit „secretul fericirii”, al armoniei și al înțelegerii pe termen foarte lung. Vedeta a fost invitată la o emisiune, unde a „dat din casă” și le-a spus fanilor ce trebuie făcut atunci când ai copii, însă trebuie să îți asiguri și o intimitate a cărei dispariție poate face ravagii la un moment dat.

Secretul ar fi… vacanțele petrecute doar în doi. 

„Neapărat trebuie să te duci în vacanțe doar tu cu soțul, când ai copii!”, explică Antonia.

Astfel, copiii rămân, uneori acasă, tocmai pentru ca Antonia și Alex Velea să aibă parte de… momentele lor.

Cei doi nu scapă nici în vacanțe de aparatele de fotografiat, pentru că au foarte mulți admiratori și, atunci când apar, se află, mai mereu, în centrul atenției. Totuși, statutul de vedetă vine la pachet și cu astfel de manifestări, iar Antonia mărturisește că amândoi au învățat să trateze astfel de momente cu o oarecare indiferență.

„Pe plajă mai sunt şi români care ne pozează şi vrem să fim în forma cea mai bună. Mai sunt şi oameni care comentează tare în timp ce treci pe lângă ei, dar ne-am obişnuit, nu băgăm în seamă. Nu pun la suflet, dar dau atenție şi răspund. În zece ani, de când cânt, mi s-au spus o grămadă de vorbe şi se cam repetă. Nu mă mai surprinde nimic, le-am auzit pe toate!

Nu apucăm să plecăm în vacanțe foarte des, decât o dată pe an. Cam de fiecare dată, în vacanță, eu şi Alex facem câte un masaj în cuplu”,a spus Antonia.