Interpreta de muzică populară și mama a trei copii Anișoara Dabija a trecut prin momente greu de descris. Primul său mariaj s-a încheiat cu un mare scandal în presă și chiar critici din partea unor colegi de scenă. Artista a ales să nu facă nicio declarație despre divorț, relația cu Nicolae Botgros și nașterea fetiței sale, pentru că adevărul le-ar fi creat neplăceri copiilor săi. Abia zilele trecute Anișoara a decis să dea cărțile pe față și a vorbit deschis în cadrul unui interviu despre tot ce s-a întâmplat în culise.

Anișoara Dabija și instrumentistul Dumitru Guşevatîi au divorțat oficial în anul 2018 după 15 ani de căsnicie. Ea spune însă că relația lor nu mai mergea de foarte mult timp, chiar dacă între timp cei doi locuiau sub același acoperiș.

”Nu era chiar atât de bine. Cel mai grav moment care m-a făcut să mă îndepărtez foarte mult de soțul meu a fost că îmi obijduia băieții - era verbal, era și fizic... Am luptat foarte mult timp cu chestia asta - era violent. El a mers cu noi la psiholog ca să se rezolve, dar nu s-a schimbat. Așa este el, plus alcoolul. (...)

Nu au fost 15 ani de căsnicie, pentru că noi deja trăiam separat de doi ani de zile până a divorța. Da, locuiam în același apartament, pentru că nu voia să mă lase, să plece, dar noi deja eram doi vecini. Eu eram cu copiii și el cu concubina cu care trăiește acum. 

Atunci când mi-am luat copiii și hăinuțele lor și am plecat de acasă, acolo 80% fiind munca mea, am plecat pentru că nu se mai putea și copiii mei erau atât de fericiți. Am regretat doar faptul că nu am avut curaj să o fac mai devreme.”, a povestit Anișoara în cadrul emisiunii Telemagazin.

Artista spune că a ținut în taină toate aceste detalii dureroase de dragul copiilor săi.

mamaplus

”Atunci am plâns și am închis gura și am spus că pentru mine sunt mai importanți copiii - să nu sufere și să fie liniștiți. Asta era mai important pentru mine decât ceea ce îmi spuneau oamenii care mă blamau, iar oamenilor le-am dat crezare pentru că ei nu știau adevărul.”, a mai adăugat Anișoara Dabija.

Cu lacrimi în ochi, ea a mărturisit că fetița ei Nicoleta i-a dat curajul să divorțeze și să iasă din calvarul pe care îl trăia.

”Când a apărut Nicoleta nu mai eram soț și soție, eram doi vecini. El era cu concubina cu care trăiește acum. Vreau să le spun femeilor să nu rabde nimic - niciun fel de violență fizică sau psihică. Mi-era frică - ce o să fac eu cu doi copii? Pentru mine este important că ei m-au înțeles și m-au susținut.”, a mai spus ea.

Anișoara Dabija spune că acum, când totul este în trecut, se bucură din plin de o viață liniștită și chiar nu-și dorește să se căsătorească în viitorul apropiat. Maestrul Nicolae Botgros o vizitează des pe Nicoleta și este extrem de fericit și mândru de faptul că Dumnezeu i-a dăruit o fiică.

mamaplus