În urmă cu ceva timp, Cătălin Măruță a declarat că el și soția sa au avut parte de un moment de-a dreptul stânjenitor. În loc să aibă parte de un moment intim, cei doi soți au trebuit să se ascundă de copii, pentru a nu fi prinși. Cătălin a povestit, foarte amuzat de situație, cum s-a întâmplat totul.

„Aaaa… dacă… bă, cred că s-a întâmplat să vină copiii în cameră când tocmai încercam să pregătim lucrurile pentru «curățenie», înțelegi ce zic. Când eram acolo: hai să fie draperia mai așa. Ca să putem să, înțelegi… exact. Dar, nu. Nu a fost așa… dar (n.r.: râde cu poftă)

Dragi părinți, tot ce pot să vă spun este s-o țineți tot așa. La noi nu s-a întâmplat, pentru că copiii noștri nu vin tiptil-tiptil, pe ascuns. Băi, nene, ai noștri, când ies din cameră, ies cu urlete. Îi auzi, ai timp… 20 de secunde să te repliezi”, a mărturisit prezentatorul, în cadrul unei discuții.

În cadrul unui interviu, îndrăgitul cuplu a vorbit despre perioada de izolare, când au petrecut foarte mult timp cu copiii lor.

„Am redescoperit că suntem uniți, că trecem peste orice. Și că eu am o răbdare de fier! (râde) Glumesc și nu prea! Unele zile au trecut mai greu, când copiii se plictisiseră de stat în casă, iar afară era ploaie, parcă nu ne mai găseam locul. Dar am luat fiecare zi așa cum era, am gătit împreună, am și comandat de la restaurantele preferate, am făcut teme, dar ne-am și jucat și ne-am uitat la filme”, a spus Andra.

„După o relație de 14 ani și doi copii, nu avem prea multe surprize, dar descoperim pe zi ce trece că nu avem motive să ne certăm, că toate perioadele grele ne unesc și mai mult. Copiii, pe de altă parte, ne surprind în fiecare zi. Ei învață mereu ceva nou, se exprimă altfel, sunt pur și simplu minunați”, a continuat Cătălin.