Ana Beregoi este una din cele mai cunoscute vloggerițe adolescente din Republica Moldova, având peste 500 de mii de urmăritori pe Instagram, peste 400 de mii de TikTok şi 500 de mii de abonați pe Youtube. Surioara Iulianei Beregoi a lansat prima ei piesă la vârsta de 11 ani, iar de la 8 ani face vlogging. Chiar dacă s-ar părea că viața ei este mereu roz, Ana mărturisește că nu este chiar așa. Ea s-a născut cu o problemă de auz și abia la vârsta de 10 ani a avut curajul să-i spună mamei sale că are o problemă.

Ana Beregoi spune că aude cu 70% mai puțin decât un om normal și, cu toate acestea, adoră să cânte, să danseze și să facă ceea ce îi place, fără complexe sau bariere. Ea recunoaște însă că i-au dat lacrimile atunci când medicul i-a pus pentru prima oară aparatul auditiv.

”Am început să plâng, pentru că eu credeam că aud ca orice om normal. De fapt, nu știam cum aude un om normal. Când mi-au pus aparatul, am început să îi rog pe toți să tacă, pentru că îmi părea că țipă prea tare. Ei s-au obișnuit să vorbească atât de tare cu mine pentru că eu nu-i auzeam.”, mărturisește Ana Beregoi în cel mai recent interviu pentru ProTV.

La cei 15 ani ai săi, Ana este o adolescentă care știe să motiveze și să îi inspire pe cei care îi urmăresc activitatea. În cel mai nou videoclip, ea a avut curajul să recunoască public faptul că poartă un aparat auditiv. Astfel, ea îi îndeamnă pe toți copiii să-și trăiască visul și să nu le fie rușine sau frică de ceea ce sunt cu adevărat.

”Îmi era frică până acum și mă temeam că copiii mă vor numi ”surdă”, pentru că nu sunt. Mi-era frică să nu râdă de mine că port aparat auditiv. Datorită managerilor mei, am zis că îmi fac curaj și îmi arăt aparatul auditiv și parcă mi s-a luat o piatră de pe inimă. Copiii m-au susținut foarte mult, deși nu credeam că va fi ceva nou pentru ei, pentru că aparatul s-a văzut și în video-urile mele anterioare. Le mulțumesc mult pentru susținere.„, a încheiat tânăra artistă.

Ana Beregoi le sugerează copiilor și adolescenților să nu renunțe la visuri și să nu lase niciun defect să îi oprească din drumul lor.