Testele de personalitate sunt preferatele internauților, iar acesta a devenit deja viral. Tot ce ai de făcut este să analizezi cele trei imagini și să spui care crezi că este cel mai fericit cuplu. Atenție la detalii! Comunicarea non-verbală prin atingeri este un instrument foarte răspândit, iar psihologii spun că acest tip de comunicare dezvăluie multe detalii despre un cuplu. Tu ce ai ales?

1. Dacă ai ales cuplul numărul 1 ca fiind cel mai fericit trebuie să afli că această femeie este foarte mândră de iubitul ei, dar și ea este independentă, drept pentru care nu prea îi pasă de ceea ce zic oamenii. Bărbatul este devotat și pune mare preț pe legătura dintre ei doi, tocmai de aceea este gata să facă orice pentru ca aceasta să funcționeze.

2. Dacă cel mai fericit cuplu din imagine ți se pare al doilea, atunci poți observa că femeia joacă un rol destul de important în viața bărbatului. Ea este atentă la detalii și îl ajută să treacă cu bine prin viață, având spijinul ei necondiționat.

3. Dacă perechea numărul trei consideri că este cea mai fericită, poți sta liniștit deoarece bărbatul este aici liderul suprem, care arată direcția în care s-o ia cuplul.