Adela Popescu este mămica a trei băieți, cărora le dedică majoritatea timpului și le oferă atenție și atunci când simte că nu mai poate. Adela este o mămică grijulie, ține la băieții ei, așa că a avut un mesaj pentru viitoare noră, încă de pe acum. Ce pretenții are Adela Popescu de la aceasta?

Prezentatoarea TV și Radu Vâlcan au făcut echipă și au detaliat care sunt pretențiile pentru viitoarea noră și ce reguli trebuie să respecte. Mesajul și umorul vedetei a fost apreciat de către internauți, iar castingul pentru viitoarea noră a fost deschis. 

„Vezi că în seara asta a fost necăjit și a dormit pe pieptul meu. Și s-a trezit deja de trei ori. O dată la pipi, apoi că a visat urât, și încă o dată să verifice că sunt lângă el. Și dimineață i-am pregătit o omleta. De fapt ouă amestecate cu avocado și niște brânză, așa cum îi place lui. Am pus muzica și am dansat. Apoi am stat îmbrățișați un minut înainte să intre în grădiniță. I-am promis ca la 16:00 mergem cu bicicletele în parc. Și am mers deși eram foarte obosită.

În fine, dar de ce îți spun ție toate astea? A, știu! Voiam să te avertizez, viitoare noră, că dacă te îmbufnezi de două ori pe an, atunci când am fi cu toții foarte fericiți să petrecem măcar Paștele și Crăciunul împreună, ai încurcat-o cu mine! Ps: Tatăl a zis să îți mai transmit ceva, dar mă abțin”, a scris Adela Popescu, pe Instagram.

mamaplus