În perioada postpartum, o proaspătă mămică are nevoie de ajutor, pentru că în caz contrar ar putea suferi o cădere emoțională sau chiar s-ar putea ajunge și la depresia postnatală. Atunci când proaspăta mămică este nevoită să își crească bebelușul pe cont propriu, fără ajutoare, situația se complică și mai mult. Mama a trei copii și actrița Adela Popescu a publicat un mesaj de încurajare pentru mamele singure.

"Astăzi a fost o zi plină și foarte frumoasă. Ce nu se vede în aceste fotografii este că azi noapte Andrei a făcut febră. Nu că ar fi mare lucru. Copiii fac mereu. Dar Radu era la munte pentru maratonul la care urmă să participe astăzi și deci noaptea am petrecut-o făcând singură planton. Și deși nu pomenesc acum de vreo situație ieşită din comun, mi-am dat seama, încă o dată, ce bine e să le duci pe toate, și bune și rele, cu partenerul tău, cu tatăl copiilor tăi. Sigur că dacă era acasă mă supără că a adus Nurofen în loc de Paracetamol, sau că apă pe care o cerea unul din copii, era prea rece.

Dar acum că nu a fost, am realizat, din nou, ce important este și că seara pun capul pe umărul lui și știu că suntem amândoi în asta, parte în parte, în mod egal, cu tot sufletul… Și astfel, orice moment, indiferent cât de greu, devine mai ușor. Mămici ce va creșteți copilașii singure, sunteți adevărate eroine. Voi sunteți adevăratele eroine. Vouă nu va ia nimeni “sacul” de pe umerii voștri că să îl pună pe ai lui" este mesajul emoţionant postat de Adela pe contul personal de Facebook.

"Am un gol în stomac de fericire"

Adela Popescu este mereu alături de mămicile din comunitatea ei și publică foarte des texte motivaționale. Tot ea a mărturisit în una din postările anterioare că Radu nu e cel mai romantic şi mai atent soţ din lume.

"Sunt şanse să uite şi de flori de ziua mea. Nu mă scaldă în complimente. Nu îmi spune zilnic te iubesc. Nu îmi spune femeia mea. Nu m-a aşteptat niciodată cu lumânări şi cada plină cu petale de trandafiri. Nu mă mângâie în somn". Cu toate acestea, Adela recunoaşte că ori de câte ori rămâne singură iar soţul nu e lângă ea, provocările din fiecare zi par să fie mult mai greu de gestionat ca atunci când sunt împreună. Este şi motivul pentru care admiră, şi o spune în mod repetat, mamele singure care îşi cresc copii fără ajutor din altă parte şi le duc pe toate ca nişte adevărate "eroine", aşa cum le numeşte.”, se mai arată în mesajul Adelei Popescu.