De-a lungul vieții, probabil că vei avea diverse experiențe sexuale: pasiuni mistuitoare, decizii regretabile, experimente eşuate sau aventuri uimitoare. În final, toate acestea îți pot da o idee clară cu privire la ce-ți doreşti, ce-ți place şi ce nu în materie de sex.

Prima oară când ai idee ce trebuie să faci

Prima experiență sexuală nu e chiar lucrul de care vrei să-ți aminteşti, dar, încet-încet, începi să înveți. Într-o zi, din senin, se produce declicul, nu mai eşti un simplu „amator“ şi ai o idee destul de bună despre ce şi cum trebuie să faci în pat.

Sexul fără inhibiții

Fie că se întâmplă atunci când ai încredere totală în tine, fie că se întâmplă când ai băut un pahar în plus, acesta este punctul în care te dezlănțui, încerci ceea ce n-ai avut curajul să experimentezi vreodată şi te transformi total.

Nu-mi vine să cred că am făcut asta în materie de sex

Cauți senzații tari, iar asta nu e de condamnat. Sunt acele lucruri deopotrivă excitante, dar uşor înfricoşătoare: sexul în locuri publice, jucării sexuale, BDSM. Poate să se termine bine sau rău, aşa că tu decizi dacă rişti pentru a-ți îndeplini fantezia.

Sexul de împăcare

Ce mai contează de la ce v-ați certat când sexul de împăcare este atât de bun? Aproape că-ți vine să provoci o nouă ceartă, doar ca să-ți provoace un nou orgasm.

Sexul care-i enervează pe vecini

Sunete ciudate, gemete, țipete, mobilă mişcându-se ritmic sau lovindu-se de vreun perete? Ei bine, să nu te întrebi de ce vecina de la etajul inferior se uită ciudat ori de câte ori trece pe lângă tine.

Sexul de despărțire

Poate s-a despărțit de tine sau ai provocat tu despărțirea, dar, pentru tot ceea ce a fost între voi, mai petreceți o noapte de dragoste. Lucrurile nu vor sta mai bine a doua zi, dar ceea ce nu te omoară cu siguranță te face mai puternic.

Când partenerul face toată treaba

Sexul este o muncă de echipă, dar măcar o dată în viață trebuie să te bucuri de o experiență în care partenerul face totul. Bine, ai putea să-i întorci favoarea în altă zi.