Când ai copii mici este mai greu să dai o petrecere de Revelion sau să pleci de acasă cu ei. În cazul în care bunicii sau bona se pot ocupa, atunci problemele par a fi rezolvate. Dar dacă nu, asta nu înseamnă că nu te poți bucura de un Revelion pe cinste alaturi de cei mici. Vezi în continuare câteva sfaturi pe care ar trebui să le urmezi dacă vrei să ai un Revelion de neuitat.

Sfatul de Revelion #1: Cheamă prieteni care au copii de vârsta a lor tăi

Poți să petreci în familie Revelionul sau poți să inviți încă o familie care are copii de aceeași vârstă cu ai tăi. În acest fel, copiii se vor juca, iar voi puteți petrece și în compania unor adulți.

Sfatul de Revelion # 2: Îmbodobește casa alături de copii

Decorează casa pentru Revelion și pune-i și pe copii la treabă. Celor mici le place să meșterească, așa că puteți confecționă ghirlande, coifuri, confeti pe care să le aruncați la miezul nopții.

Sfatul de Revelion #3: Fă un meniu pe placul copiilor

Dacă le pregătești ce le place lor, va fi imposibil să stea nemâncați. Ideal ar fi să faci ceva pe care copiii să le poată lua cu mâna, gustări sănătoase pe care să le mănânce fără să fie nevoiți să stea la masă.

Sfatul de Revelion #4: Închiriază filme pentru copii

Programele de Revelion nu sunt recomandate copiilor, așa că mai bine închiriază câteva filme pentru copii. Ideal ar fi să le iei filme cu personaje pe care copiii tăi le apreciază. Dacă vă vin musafiri, consultați-vă și cu ei, printre filme trebuie să se numere și preferatele copiilor lor.

Sfatul de Revelion #5: Fă o petrecere tematică

Copiilor le place să se costumeze, așa că n-ar fi rău dacă ați organiza o petrecere tematică. Lăsați-i pe ei să aleagă tema, va fi mult mai distractiv. De asemenea, faceți-vă costumele singuri.

Sfatul de Revelion #6: Fă tort și învață copiii să-și pună dorințe pentru anul viitor

Fă un tort alaturi de copii și pune în el lumânări cu anul 2022. Învață-ți copiii să-și pună dorințe, să-și stabilească obiective pe care să și le îndeplinească în anul ce vine.

Nu trimite copiii la culcare. Dacă vor să mai petreacă alături de voi, lasă-i să o facă. De asemenea, îi poți lăsa să doarmă în sufragerie, în saci de dormit, pe canapea sau în fotoliu. Nu uita de toastul de la miezul nopții. Dacă cei mici nu dorm încă, pune-le și lor în pahar suc de fructe și lasă-i să ciocnească cu voi.