Dacă ai un bebeluș este mai mult decât normal să nu prea mai știi cum e să dormi noaptea. Orele de noapte devin veșnice, în timp ce faci eforturi supraomenești pentru a sta treaz, deoarece micuțul tău are nevoie de tine. Iar în timpul zilei, atât acasă, cât și la serviciu, arăți ca un mort viu. Uneori nu-ți amintești nici ce zi este.

Fanteziile pe care le au toți părinții ce nu au timp de odihnă:

O casă curată și masa pregătită

Nu există timp pentru curățenie sau gătit, așa că, după o zi grea, părinții obosiți visează să ajungă acasă și să găsească bucate gustoase, casa curată, rufele spălate și ei doar să se așeze la masă și să servească cina. Doar vise. Este ceva ireal atunci când te așteaptă un copil acasă.

Să asculți muzica preferată

Atunci când călătorești cu mașina cu bebeluși sau copii mici, ultimul lucru pe care îl auzi este muzica ta preferată. Doar cântecele pentru copii răsună în mașină, deși ești sătulă de unele melodii. Dar nu ai de ales pentru că acesta este singurul mod în care micuțul tău stă liniștit și nu plânge. Chiar și pentru 5 minute. Așadar, o altă fantezie ar fi să asculți în mașină melodia care îți place atât de mult. 

Să stai în pat și să n-ai nimic de făcut

Să „zaci” în pat fără griji și să n-ai nimic de făcut e doar o amintire de care îți este dor. A sta într-o dimineață în pat fără să n-ai nimic de făcut nu se va mai întâmpla niciodată sau cel puțin nu pe termen scurt sau mediu. Și normal că ți-ar plăcea să închizi ochii, să stai în pat și treburile să se facă singure. Măcar o singură dată.

Cineva care să aibă grijă de copil

Dacă ai copii, trebuie să ai grijă de ei și să le oferi toată dragostea ta. Dar, uneori, când oboseala extremă pune stăpânire pe tine, o altă fantezie ar fi să ai o telecomandă magică, să apeși pe un buton și să apară un robot care ar putea avea grijă de cel mic, fără întrebări. Și așa ai putea să te odihnești puțin sau să te duci la o plimbare. Visatul este gratuit!

Să poți vedea un film întreg

Poți să urmărești un film întreg, fără întreruperi, când ai un copil acasă? Continuă să visezi! Aceasta este o altă fantezie. Dacă îți plac filmele, vei ști că trebuie să le vezi în 3 sau 4 părți. Și dacă încerci să-l vezi pe tot, vei adormi! Dar imediat ce ai ațipit, ce auzi? Bebelușul tău plânge și te așteaptă.

O rudă care îți face o surpriză și vine să aibă grijă de copil

Nu contează dacă este bunică, mătușă sau un prieten de încredere. O fantezie în acele zile obositoare este că cineva bate la ușă și spune: „Relaxează-te! Iată-mă, sunt aici ca să te poți odihni. Lasă copilul în grija mea. Am adus și cina pentru toți!”. Sună bine, nu?