Dacă te pregătești să aduci pe lume un bebeluș în luna iulie, ai multe motive să sărbătorești, primul dintre ele fiind că ai îndurat această sarcină în lunile călduroase de vară. Însă în primul rând, chiar dacă știi deja că bebelușul tău va fi cel mai minunant copil din lume, iată la ce ar trebui să te aștepți de la el!

mamaplus

Bebelușii născuți în iulie văd mereu partea pozitivă a lucrurilor

Cei născuți în iulie sunt persoane pozitive, care tind să vadă mereu jumătatea plină a paharului și raza de soare de la capătul tunelului, ceea ce este o calitate de apreciat, care îi va ajuta să iasă învingători în multe situații din viață.

Persoanele născute în luna iulie își stăpânesc foarte bine sentimentele

Conform unui studiu realizat în Japonia, bebelușii născuți vara au demonstrat până la vârsta de 18 luni mai mult efort controlat decât cei născuți toamna sau iarna. Acest lucru privește abilitatea de a alege voluntar desfășurarea unei acțiuni, în condiții conflictuale, dar și de a planifica viitorul și de a detecta eventuale probleme. Acest efort controlat se crede că ar avea legătură cu abilități de stăpânire și control a sentimentelor și a propriului comportament.

Vor avea nevoie de un imbold

Studiile realizate arată că bebelușii născuți în lunile de vară sunt mai predispuși la a nu urma o facultate; experții sunt de părere că acest lucru se datorează faptului că cei născuți vara sunt de obicei cei mai mici din clasă, la școală. Însă pentru că au o fire optimistă, cu siguranță cu puțină perseverență și un mic imbold din partea ta, bebelușul va urma studii superioare!

Sunt cei mai înalți din clasă

Bebelușii născuți în această lună, dar și în iunie și în august, au de regulă greutățile cele mai mari la naștere și se pare că sunt predispuși la a crește mai înalți decât cei născuți în alte anotimpuri ale anului.

Probabil că sunt stângaci, dar atât de adorabili!

Studiile au arătat că bebelușii născuți în perioada martie-iulie au șanse mai mari să devină stângaci. Motivul? Cercetătorii bănuiesc că ar avea ceva de-a face cu variațiile sezoniere asupra altor factori, cum este incidența agenților infecțioși.

Sursa