Sarcina este unul dintre cele mai frumoase momente din viața unei femei, iar vedetele de la Hollywood nu sunt o excepție. Dar, după cum știm, unele femei celebre recunosc deschis că nu vor sau nu pot avea copii și, prin urmare, apelează la mamele surogat. Sunt însă și vedete care au recunoscut la un moment dat că sunt însărcinate, însă publicul nu le-a crezut.

Kim Kardashian

mamaplus

Pe parcursul celor două sarcini pe care le-a avut Kim Kardashian, admiratorii ei au fost cam sceptici și chiar au bănuit la un moment dat că vedeta ar purta o burtă falsă. Era normal să se întâmple asta, pentru că ei știu bine ce e în stare să facă Kim pentru a-și mări ratingul. Pentru a pune capăt bârfelor, Kim a decis să publice cât mai multe imagini în care apărea în costum de baie.

Angelina Jolie

mamaplus

Există până în ziua de azi un procent mic de fani care încă mai cred că a doua sarcină a Angelinei Jolie a fost una falsă. Mărul discordiei a fost forma burticii de gravidă, care era ”prea minusculă pentru o femeie însărcinată cu gemeni”. Angelina Jolie și Brad Pitt nu au dorit să ofere niciun comentariu la acest subiect. Gemenii cuplului s-au născut în aprilie 2008, în Franța.

Beyonce

mamaplus

Zvonurile despre sarcina falsă a celebrei artiste Beyonce au pornit după un incident scandalos în timpul unei emisiuni TV. În momentul în care cântăreața a încercat să se așeze pe canapea, burtica ei s-a ”îndoit” într-un mod foarte suspect.

Kate Middleton

mamaplus

Și ducesa de Cambridge, Kate Middleton a fost ținta cârcotașilor în perioada sarcinii cu prințul George, în anul 2013. La acea vreme, se specula că ducesa arăta prea ”delicat și perfect pentru o femeie însărcinată”.

Nicole Kidman

mamaplus

Actrița de origine australiană, Nicole Kidman, nu a putut să rămână însărcinată mult timp, iar atunci când s-a întâmplat minunea, o parte din adiratorii săi nu au crezut-o. Zvonurile au luat o amploare și mai mare atunci când s-a aflat că al doilea copil al lui Nicole a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat. Acea sarcină pe care a anunțat-o Nicole era cât se poate de reală, însă fanii sunt uneori prea duri pentru a accepta anumite lucruri.