Să fii mamă cu norma întreagă nu-i lucru ușor, inclusiv pentru artistele celebre de la Hollywood. Chiar dacă s-ar părea că au toți banii din lume pentru a-și angaja zece bone, nu este chiar așa. Sentimentele prevalează atunci când vine vorba despre maternitate și dragostea pentru copii. Iată cinci femei celebre care au renunțat temporar la lumina reflectoarelor pentru a se dedica în totalitate maternității.

Alicia Keys

mamaplus

Artista şi-a pus amprenta în lumea muzicii cu vocea ei unică şi cu numeroasele premii Grammy, din palmaresul său. Ea are doi copii - pe Egypt Doud şi pe Genesis Ali. Pe Egypt l-a născut în anul 2010, iar pe Genesis în 2014. Din 2010 şi până în 2015, ea s-a retras din atenţia publicului, pentru a se concentra pe creşterea copiilor. În 2015 a revenit ca jurat al emisiunii „The Voice‟ şi, în acel moment, artista a declarat că încearcă, pe cât posibil, să găsească un echilibru între muncă şi copii, doar că, în orice moment, copiii au prioritate.

Christina Aguilera

mamaplus

Vedeta pop este cunoscută în întreaga lume pentru perioada ei glorioasă a anilor ’90, când, cu vocea ei puternică, făcea furori în întreaga lume. Dar, mai presus de toate, cântăreaţa nu este mândră doar de vocea ei unică, ci de naşterea fiului ei, Max. Când Aguilera a născut primul ei copil, ea s-a îndepărtat din lumina refletoarelor. Acum este mamă a doi copii şi mai lansează, din când în când, câte o piesă, dar tot familia rămâne o prioritate.

Jessica Simpson

 

mamaplus

Artista a fost una dintre cele mai populare cântăreţe din anii ’90 şi de la începutul anilor 2000. Ultimul album al său a fost lansat în anul 2010, iar de atunci Jessica nu a mai revenit în lumina reflectoarelor. S-a concentrat mai mult pe viața de familie, dorința ei fiind să fie o mamă şi o soție de succes. Cu toate acestea, într-un interviu, Jessica a declarat că îi este dor să meargă din nou într-un turneu muzical.

Shania Twain

mamaplus

Artista a oferit lumii întregi multe piese de succes, precum „Man! I Feel Like A Woman‟, melodie difuzată de radiourile din întreaga lume. Shania era în vârful carierei când a decis că traiectoria vieții ei trebuie să se schimbe. Mai exact, să se concentreze pe creşterea copilului ei şi să ducă o viață liniştită de familie. Shania şi soțul ei, Robert Lange, au decis de comun acord să se mute în Elveția pentru a-l creşte pe Eja.

Demi Moore

mamaplus

Actriţa Demi Moore şi Bruce Willis formau unul dintre cele mai populare cupluri ale anilor ’80 şi de la începutul anilor ’90. Erau cunoscuți drept „cuplul de aur al Hollywood-ului‟, deşi, după ani de căsnicie, cei doi au divorţat. După ce Demi a născut trei fete, pe atunci, Demi şi Bruce au hotărât să se mute în micul oraş Idaho, din California. Demi Moore renunțase pe atunci la cariera sa şi nu a avut nicio problemă să facă această schimbare în viaţa ei.