Sunt multe poziții în care bărbații doresc să facă sex cu partenerele lor, dar sunt acestea și pe placul femeilor?

Află în continuare care sunt cele 3 poziții ce nu se află printre preferințele femeilor.

Poziția 69

Sunt mulți bărbați care își doresc să încerce cu partenerele lor poziția 69. Veste proastă pentru bărbați! Femeilor nu le place poziția 69! Și asta nu pentru că nu le-ar plăcea să facă sex oral. Ci pentru că este o poziție incomodă, care nu oferă atât de multă plăcere cum cred unii.

O mulțime de femei luate la întrebări despre pozițiile de sex de care nu vor să audă au răspuns: 69. Pentru această poziție sexuală e greu să corelezi mișcările în doi pentru ca ambii parteneri să se simtă bine. Nici nu te poți concentra pe senzațiile care ți se oferă pentru că trebuie să te concentrezi pe senzațiile pe care trebuie să le oferi. E incomod și dificil să te concentrezi pe mai multe sarcini deodată!

Poziția cowgirl invers

Poate bărbaților li se pare excitant și plăcut să își vadă iubita stând deasupra și cu spatele la ei. Femeilor nu le place această poziție!

Femeile nu au parte de plăcere în timpul actului sexual în care trebuie să își flexeze genunchii și să se chinuie să se ridice și să coboare în ritmul pe care și l-ar dori bărbații. Oricât de mult și-ar dori să-și satisfacă partenerii, e dificil pentru femei să obțină plăcere la rândul lor din această poziție. Penetrarea se face mult mai dificil și există riscul ca ambii parteneri să se rănească în timpul unei partide de sex în această poziție.

Orice poziție în duș

Mulți bărbați au această fantezie: să facă sex în duș! Li se pare sexy și excitantă o partidă de sex în baie, sub duș. De ce nu le place femeilor să facă sex în duș? În loc să te bucuri de o partidă de sex satisfăcătoare pentru ambii parteneri, trebuie să fii atent/ă să nu cumva să faci o mișcare greșită și să te rănești. Se poate ca partenerii să alunece și să cadă, ajungându-se chiar și la spital! Și cine ar vrea să fie găsit gol și într-o poziție compromițătoare în baie atunci când vin paramedicii cu targa?!

Penetrarea e îngreunată de apă, iar femeile pot simți disconfort în timpul sexului.

În plus, apa curge și-ți intră în ochi, în gură și poate și în nas. Trebuie să te concentrezi să nu aluneci, să respiri, să-ți satisfaci iubitul... E prea complicat! Mult prea complicat! Nimeni nu zice să faci sex doar în dormitor, doar în pat și să nu-ți pui în aplicare fanteziile, dar în duș e prea mult efort și prea puțină satisfacție!