Orice rugăciune are mare putere, dar cea a mamei pentru copilul ei este deosebit de importantă. Orice mama iubitoare vrea doar ce e mai bun pentru copiii ei și face tot posibilul ca fiul sau fiica ei să crească sănătoși, să studieze cu succes, să fie amabili, grijulii și harnici. Rugăciunile sunt ușor diferite, deoarece rugăciunea pentru sănătatea și bunăstarea fiicei se adresează Sfintei Fecioare și Bunului Dumnezeu pentru fiu. Este necesar ca aceste rugăciuni să fie citite cu sinceritate, din inimă, concentrându-te pe fiecare cuvânt.

Rugăciune pentru fiică

„Te rog, Maica Domnului, cea mai sfântă, dă sănătate fiicei mele! Știi cum visează sufletul său – dă-i în viața ei zile mai clare!

Mă rog pentru fericire, frumusețe, noroc și multe minute pline de bucurie. Fă-o să plângă mai puțin de amar!

Lasă fericirea să îi cuprindă orele!

Dacă cineva o supără, mânia nu se topește, știu: va fi o lecție pentru sfânta ei tărie și iubirea ta și dacă ea este slabă în spirit, nu-și găsește imediat drumul în viață – ajut-o cu rugăciunea ta zilnică!”

Rugăciune pentru fiu

„Te rog, Dumnezeule milostiv!

Iartă-mi păcatele mele! Nu îmi este nimic mai apropiat și mai drag decât iubirea Ta atotcuprinzătoare. Nu cer nimic pentru mine – mă rog pentru fiul meu: trimite-i liniște și pace, învață-l să devină un om adevărat, cu suflet bun. Ferește-l de ciudă și răutate, ajută-l să vadă rațiunea în lume, în păcat și să rămână drept, mereu în umbra milosteniei Tale.”

Sursa