Luna îndrăgostiților ne surprinde pe toți cu ideea că ar trebui să-i luăm ceva iubitului, ca să se bucure și el de o mică atenție. Ca să te ajutăm un pic, am ales niște idei care s-ar putea să-ți fie de folos. Pentru început îți sugerăm că pe lângă cadou ai putea să îi oferi și o felicitare hand-made care va fi mult mai  apreciată decât cele din magazin. Atâta timp cât mesajul este personal și sincer, va fi un gest romantic.

Buchet personalizat cu gustările și băutura preferată

Buchetele personalizate sunt la mare căutare pe bună dreptate, pentru că aduc mereu zâmbete și satisfacție pe fețele destinatarilor. Poți alege orice combinație îți dorești, întrucât varietatea de produse existentă la moment pe piața de la noi este extrem de vastă.

Voucher la orice barbershop din oraș

Nu doar femeile vor să arate bine în luna îndrăgostiților. Oferindu-i în dar acest voucher, îți manifești grija pentru el și pentru felul în care arată. Cu siguranță, va aprecia din plin gestul tău!

Ochelari de soare

Chiar dacă nu suntem în sezonul estival, o pereche de ochelari de soare poate fi o idee extraordinară, mai ales dacă alegi una de calitate. O sugestie ar fi să întrebi consultanții din magazine dacă nu au cumva și vouchere, astfel încât să veniți împreună mai târziu pentru a alege perechea care i se potrivește cel mai bine.  

Băutura preferată

Fiecare bărbat care se respectă are acasă colecția sa de băuturi. Completează-I mini barul cu o băutură de colecție, de care se va bucura garantat!

Un gadget

În funcție de modelul de telefon pe care îl are și necesitățile personale, s-ar putea ca un gadget să-i aducă multă satisfacție. Nu vorbim aici despre achiziții foarte scumpe, ci despre cele accesibile, pe care le poți găsi în orice magazin specializat.

O pereche de boxeri

Credeai că doar bărbații le pot dărui femeilor lenjerie intimă? Ei bine, nu este chiar așa. Soțul sau iubitul tău va aprecia mult gestul, mai ales dacă vei alege ceva neordinar sau chiar amuzant. Încearcă!

Cadouri haioase

Fie că te-ai gândit deja la un tricou personalizat sau la o pernuță numai a lui, să știi că ești pe drumul cel bun! Acest tip de cadou este perfect pentru bărbații care au simțul umorului bine dezvoltat și chiar nu ar trebui să stai prea mult pe gânduri.

Parfum

Nu puteam să trecem cu vederea această idee, chiar dacă pentru unii ar putea fi prea banală. Dincolo de toate preconcepțiile, parfumul este mereu o modalitate clasică de a-i spune ”te iubesc”, pentru că își va aminti de tine ori de câte ori îl va folosi.

O carte interesantă

Pentru iubitorii de lectură, cartea este cea mai bună opțiune. Analizează bine ce a citit în ultima vreme, iar consultanții din orice librărie te vor ajuta să alegi următorul titlu de carte care va intra în colecția sa.

Un set de accesorii pentru iubitorii de vin

Dacă partenerul tău de viață este pasionat de vinuri și încă nu are acasă un mini-set al sommelierului începător, o simplă căutare pe Google te va ajuta să găsești una în orice magazin specializat din orașul tău. Să ne crezi pe cuvânt, nu vei da greș cu așa un cadou!