În calendarele Gregorian și Iulian există șapte luni ale anului compuse din câte 31 de zile, iar una dintre aceste luni este mai, cea de-a cincea din calendar, care găzduiește două dintre semnele zodiacale, Taur și Gemeni.

mamaplus

Dacă micuțul tău este născut în luna mai, e bine să știi care sunt câteva dintre caracteristicile nativilor născuți în această perioadă. Pe unele dintre ele s-ar putea să le recunoști deja, pentru că cel mic deja le manifestă, în timp ce pe altele, este posibil să le identifici pe măsură ce copilul tău se îndreaptă spre maturitate.

1. Sunt auto-motivați

Atunci când își doresc cu adevărat ceva, cei născuți în mai sunt foarte hotărâți să obțină acel lucru și nu au nevoie să fie motivați de cei din jurul lor pentru asta. Eșecurile nu există în vocabularul lor, cu alte cuvinte, nu permit eșecurilor să îi impiedice în realizarea țelurilor propuse.

2. Le place să atragă atenția

Le place să fie observați de alți oameni, de aceea fac adesea lucruri care să atragă atenția celor din jur. Atunci când sunt înconjurați de mulțime, se asigură că întreaga atenție se concentrează asupra lor, iar farmecul îi ajută să acapareze privirile ușor.

3. Sunt visători

Să facă planuri de viitor este una dintre activitățile lor favorite, sunt extrem de visători, dar se asigură mereu că orice vis ar avea sau orice plan și-ar propune, sunt realizabile. Nu fac niciodată planuri care să nu fie practice, pentru ca deși sunt visători, nu trăiesc din fantezii.

4. Sunt cheltuitori

Nativii acestei luni sunt cheltuitori în general, uneori chiar până la risipă, dar numai atunci când vine vorba despre ei înșiși și de cei dragi lor. Nu se uită la bani niciodată atunci când doresc să-i facă fericiți pe cei pe care-i iubesc.

5. Sunt încăpățânați

Ca și fire, cei născuți în mai sunt încăpățânați, nu ascultă sugestiile celor din jur, nici atunci când acestea le-ar putea fi benefice, iar discuțiile logice sunt o risipă de vreme.

6. Sunt entuziasmați când învață ceva nou

Cei născuți în luna mai sunt persoane inteligente, interesate în general de orice lucru care îi poate ajuta să dobândească noi cunoștințe. Nu este de mirare faptul că sunt pasionați atât de matematică, cât și de literatură.

7. Sunt pasionați de călătorii

Le place să descopere și să exploreze locuri noi, motiv pentru care au o mare pasiune pentru călătorii și nu le stă în fire să se închidă prea mult în casă, deoarece li se pare plictisitor.

8. Sunt independenți financiar

Fac tot posibilul să nu ceară bani de la familia lor, dacă sunt suficient de mari să muncească, le displace să fie dependenți financiar de cineva. Își cumpără lucrurile de care au nevoie cu proprii bani.

9. Sunt harnici

Este normal ca nativii lunii mai să fie harnici și dependenți de muncă. Le place să muncească în continuu pentru a avea bani suficienți să trăiască bine.

10. Se enervează repede

Deși sunt persoane plăcute, în preajma cărora îți place să fii, nu îi provoca pentru că se enervează repede și s-ar putea să regreți dacă faci asta.

Fără îndoială, dacă micuțul tău este născut în mai, poți să te aștepți nu doar la farmec din abundență, ci și la un elev silitor în școală și un adult independent și muncitor atunci când va crește, motive serioase de mândrie pentru orice părinte.

Sursa