mamaplus

Elena Gheorghe, sinceră și emoționată: ”Medicii nu-mi dădeau șanse să devin mamă”

0
//
10.12.2020

Celebra cântăreață din România, Elena Gheorghe, este mama a doi copii frumoși – Amelie Nicole în vârstă de 3 ani și Nicholas care își sărbătorește chiar astăzi ziua de naștere. Foarte emoționată de faptul că fiul său împlinește 9 ani, artista a publicat un mesaj de felicitare, în care a făcut și câteva dezvăluiri despre momentele complicate prin care a trecut înainte să-și țină în brațe primul copil.

”La mulți ani, suflet blând și bun! Astăzi la ora aceasta veneai pe lume și ne-ai făcut cei mai fericiți! Medicii nu îmi dădeau șanse să devin mamă fără tratamente, însă tu ai fost trimis de Dumnezeu exact în momentul în care viața mea era în căutarea unui sens. Îți multumesc pentru că m-ai învățat să iubesc, să îmi manifest afecțiunea maternă, să înțeleg că minunile există indiferent de situație! Te iubesc, copilul meu bun!”, a scris Elena Gheorghe pe o rețea de socializare.

Frumoasa cântăreață în vârstă de 35 de ani a născut ambii copii prin cezariană, mărturisind că ”până la urmă tot Dumnezeu alege când trebuie să vină, că e prin cezariană, că e prin naştere naturală”.

Menționăm că Elena Gheorghe este căsătorită de 9 ani cu trombonistul Cornel Ene, alături de care formează unui dintre cele mai admirate cupluri din România.

mamaplus
mamaplus
mamaplus