mamaplus

Doina Sulac își mai dorește o fetiță și a ales deja un prenume pentru ea

0
//
14.07.2021

Despre faptul că îmi mai dorește un copil, interpreta de muzică populară Doina Sulac a mai vorbit nu o singură dată. Acum, se pare că artista este mult mai determinată să-și vadă visul împlinit și își dorește mult o fetiță. Chiar dacă își ține viața privată sub trei lacăte și șapte peceți, Doina a mărturisit recent că iubește și este iubită însă își va ține în umbră iubitul atâta timp cât nu sunt căsătoriți. Ea și-a argumentat alegerea prin faptul că ”s-a ars” de mai multe ori după ce a făcut niște destăinuri în presă.

Revenind la dorința ei de a mai aduce pe lume o fetiță, Doina Sulac s-a gândit între timp și ce prenume și-ar dori să poarte cea de-a doua moștenitoare a sa.

”Îmi mai doresc o fată și mă gândesc că s-ar potrivi prenumele Mirela. Sunt trei note muzicale. Apropo, când a apărut Nicoleta mă gândeam la acest nume. Dacă bunul Dumnezeu o să mă binecuvânteze, de ce nu? Eu chiar îmi mai doresc copii și asta le doresc tuturor celor care vor să aibă copii. Mă rog, sunt femei care trăiesc doar pentru ele... Eu sunt mai familistă de fire și iubesc copiii. Noi cu Nicoleta suntem ca două prietene.”, a povestit Doina în cadrul unui interviu pentru emisiunea Telemagazin.

La 16 ani de când a adus-o pe lume pe fiica sa Nicoleta, Doina Sulac spune că este mai fericită ca niciodată și gata să îmbrățișeze o nouă etapă frumoasă din viața ei.

”Nu vreau să vorbesc despre viața personală, dar dacă Dumnezeu o să fie bun cu noi să mai aibă și Nicoleta încă o soră sau un frate, vom fi foarte fericiți”, a mai adăugat ea.

Despre tatăl Nicoletei, Doina preferă să nu vorbească, pentru că în prezent el nu comunică cu fetița și fiecare își vede de viața lui. Interpreta mărturisește că este mamă singură şi că, de sărbători, Nicoleta primeşte cadouri de la prietenii săi, dar nicidecum de la tatăl său, vioristul Ion Cipilencu.

mamaplus